Dnipro Dnipropetrovsk-Tottenham: 10 tilastoa


10. Tottenham on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja kaikki kauden kahdeksan Eurooppa-liigan otteluaan. Tottenhamin voitto Dniprosta antaa kertoimen 2,45.

9. Spursin maaliero tämän kauden neljästä Eurooppa-liigan vierasottelusta on 11-0. 2-0-vierasvoiton kerroin on 12,50.

8. Dnipro on talvitauolla eikä ole pelannut kilpailullista ottelua viikkokausiin. Syyskautensa Dnipro päätti kahdella tappiolla ja tasapelillä. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,40.

7. Ukrainalaisjoukkue on pelannut talvitauolla 10 harjoitusottelua. Dnipro on voittanut näistä otteluista seitsemän, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt yhden. Kotivoiton kerroin on 2,75.

6. Dnipro kiersi Venäjällä aiemmin tässä kuussa ja voitti TsSKA Moskovan 1-0. Ennen sitä se pelasi tasapelin Rubin Kazania vastaan ja hävisi Moskovan Dynamolle. 1-0-kotivoiton kerroin on 9,00.

5. Spurs voitti edellisessä ottelussaan Newcastlen vieraskentällä 4-0. Viimeksi Tottenham on tehnyt neljä vierasmaalia elokuussa Dinamo Tbilisin vieraana Eurooppa-liigassa (5-0). Pohjoislontoolaisten 5-0-voiton kerroin on 150,00.

4. Roberto Soldado on tämän kauden europeleissä tehnyt keskimäärin yhden maalin 1,5 ottelua kohden. Torstaina Soldadon avausmaalikerroin on 5,25.

3. Dnipron Yevhen Konoplyanka on yrittänyt tämän kauden Eurooppa-liigassa maalintekoa useammin (12 kertaa) kuin kukaan muu Kiovan Dynamon Andriy Jarmolenkoa (13) lukuunottamatta. Kerroin sille, että Dnipro tekee ottelun ensimmäisen maalin, on 1,87.

2. Sekä Dnipron Roman Zozulya että Tottenhamin Gylfi Sigurdsson ovat syöttäneet kolme maalia tämän kauden europeleissä. Zozulya on tehnyt myös yhden maalin. Sigurdssonin maalikerroin on 4,25.

1. Spurs on tehnyt ensimmäisen maalin neljässä kuudesta edellisestä ottelustaan. Kerroin sille, että Spurs tekee torstain kamppailun avausosuman, on 1,78.

Kooste Tottenhamin ja Antshi Mahatshkalan välisestä ottelusta tämän kauden Eurooppa-liigasta:

Lyö vetoa ottelusta täällä!