Eurooppa-liiga: alavireinen Lazio vierailee Kyproksella


Paperilla Laziolle on luvassa helppo ilta Apollon Limassolin vieraana. Kyproslainen jalkapallo tekee kuitenkin nousua ja Apollon on pärjännyt hyvin Euroopassa. Lisäksi Lazion tulokset ovat viime aikoina olleet varsin kehnoja.

Kokoonpanot

Kotijoukkueen valmentaja Christakis Christoforou (joka valmentaa sekä seuran miesten että naisten edustusjoukkuetta) käyttää 4-2-3-1-muodostelmaa. Silmällä kannattaa pitää argentiinalaista hyökkäävää keskikenttäpelaajaa Gaston Sangoyta ja oikeaa laituria Fotios Papoulisia.

Lazion riveistä ovat loukkaantumisten takia poissa Antonio Candreva ja Senad LulicHernanesin ja Miroslav Klosen odotetaan aloittavan penkillä. Päävalmentaja Vladimir Petkovic luottaa Stefan Raduun puolustuksessa ja Sergio Floccariin hyökkäyksessä. Laidoilla pelaavat Ederson ja Felipe Anderson.

Vire

Apollon oli avausottelussaan Eurooppa-liigassa epäonnekas, kun se hävisi Trabzonsporille 1-2. Toisella kierroksella kyproslaiset kuitenkin kukistivat hyvällä esityksellä Legia Varsovan 1-0.

Lazio on Serie A:ssa huonossa vireessä. Viikonloppuna se hävisi Atalantalle vieraskentällä. Eurooppa-liigassa sujuu paremmin, sillä Lazio on neljällä pisteellään lohkokärjessä.

Aiemmat kohtaamiset

Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan koskaan aiemmin. Apollon kohtasi kuitenkin toisen italialaisjoukkueen, Interin, kauden 1993-94 UEFA Cupissa. San Sirolla Apollon hävisi 0-1, mutta Kyproksella se pystyi venymään 3-3-tasapeliin.

Kertoimet

Lazio on selkeä suosikki kertoimella 1,65, mutta tasapelin kerrointa 3,65 sopii harkita peleihin. Apollon on tehnyt maalin jokaisessa Eurooppa-liigan ottelussaan (mukaanlukien kolmas karsintakierros, jolla se kukisti Nicen), kun taas Lazio päästi kolme maalia edellisen kierroksen Trabzonspor-ottelussa. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 1,92.

Lyö vetoa ottelusta täällä!