Eurooppa-liiga: Häckenin eurourakka päättynee Sveitsissä


BK Häckenin tehtävä on torstai-iltana kauniisti sanottuna vaikea. Hisingenin ylpeys matkustaa Sveitsiin FC Thunin vieraaksi. Kotijoukkue hankki ensimmäisestä osaottelusta itselleen 2-1-johtoaseman.

Häcken elää vaikeaa jaksoa, sillä ensimmäisen osaottelun tappion lisäksi se on hävinnyt Allsvenskanissa neljä edellistä otteluaan. Valmentaja Peter Gerhardsson on kuitenkin esiintynyt mediassa positiivisella mielellä ja kertonut uskovansa voittoon, vaikka Häckenin puolustuspeli ja maalinteko jättävät paljon toivomisen varaa.

Häcken saa takaisin riveihinsä Martin Ericssonin ja Moestafa El Kabirin. Maalitykki El Kabirin paluusta huolimatta odotus jatkuu, sillä polven sidevammasta kärsivä Tibor Joza on sivussa vielä ainakin kaksi viikkoa. Joukkueen kerrotaan kuitenkin olevan erittäin latautunut.

Häckenin voiton kerroin on 5,00. Jatkopaikkaan göteborgilaisseura tarvitsee 2-0-voiton, joka antaa panoksen takaisin 24-kertaisesti.

Thunin kiusaaminen on kuitenkin todella kova haaste. Thun pelaa muutenkin varsin matalalla linjalla, eikä johtoasemassa pelaaminen tule todennäköisesti olemaan suurikaan ongelma. Mikään ei ole mahdotonta ja Häcken on pelannut erittäin hyvin tämän kauden Eurooppa-liigassa, mutta taival taitaa sittenkin päättyä torstaina.

Kertoimet: FC Thun - BK Häcken

1. 1,62
X. 3,60
2. 5,00

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta täällä!