Eurooppa-liiga: Inter helposti jatkoon, Torinolla päänvaivaa


Italialaisseurat lähtevät Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen toisiin osaotteluihin erilaisista asemista. Interin ottelu islantilaista Stjarnania vastaan lienee lähinnä muodollisuus, mutta Torino joutuu hikoilemaan toden teolla RNK Splitiä vastaan. Italialaisseuroista lohkovaiheessa ovat varmasti mukana Fiorentina ja Napoli.

Inter 1,10, tasapeli 9,00, Stjarnan 17,00

Edellinen kohtaaminen

Inter voitti Islannissa 3-0. Nerazzurrin päävalmentaja Walter Mazzarrin odotetaan peluuttavan ainakin varamaalivahti Juan Pablo Carrizoa ja hyökkääjä Pablo Osvaldoa. Mazzarri on jo kertonut, että Marco Anderolli aloittaa topparina.

Vierasjoukkue tuskin tekee merkittäviä muutoksia ensimmäiseen osaotteluun verrattuna. Vierailu Italiassa tarjoaa islantilaisille lähinnä oppia eurokentiltä.

Vire

Interin kannattajien joukossa tunnelmat ovat positiivisia. San Sirolle odotetaan ainakin 35 000 katsojaa, vaikka ottelupari on ratkennut ja vastustaja on nimetön. Mazzarri tulee tekemään kokeiluja, mutta samalla ottelu on jo valmistautumista sunnuntain Torino-vieraspeliin.

Stjarnanilla on allaan 2-2-tasapeli Breidabikin kanssa Islannin liigassa. Sarjakärki FH on vain kaksi pistettä Stjarnania edellä, joten mestaruustaistelu on täysin auki. Ensimmäisessä osaottelussa islantilaisjoukkue teki paljon virheitä puolustuspäässä, nyt ryhmä pyrkii poistamaan tai ainakin vähentämään niitä pelistään.

Avainpelaaja

Inter-hyökkääjä Osvaldo saa alle tärkeitä minuutteja. Italialais-argentiinalaisella on hyvä mahdollisuus iskeä osumia heikkoa vastustajaa vastaan ja aiheuttaa Mazzarrille päänvaivaa sunnuntain kokoonpanovalintoihin.

Pelivihje

Interin vaatimaton kerroin 1,10 ei houkuttele. Kiinnostavampi vaihtoehto on yli 3,5 maalia kertoimella 1,95. Stjarnanin hassunhauskoja maalituuletuksia toivovat vedonlyöjät voivat iskeä roposensa vierasjoukkueen onnistumiselle maalinteossa. Kerroin on 2,80.

Torino 1,28, tasapeli 5,10, RNK Split 10,00

Edellinen kohtaaminen:

Interistä poiketen Torinolla ei ole varaa lepuutuksiin Serie A -kauden alkua odotellessa, sillä ensimmäinen osaottelu Kroatiassa päättyi 0-0. Loukkaantunut Marcelo Larrondo puuttuu Torinon hyökkäyksestä, joten hyökkäyspäässä aloittavat Paulo Vitor Barreto ja Fabio Quaqliarella.

Myöskään vierailijoiden kokoonpanossa ei tapahdu olennaisia muutoksia, sillä yksi maali voi riittää arvokkaaseen jatkopaikkaan.

Vire

0-0-tasapeli oli Torinon leirille suuri pettymys, mutta mitään ei ole vielä ratkaistu. Siirtohuhujen kohteena oleva Alessio Cerci ei ole mukana Torinon ryhmässä, sillä päävalmentaja Giampiero Ventura ei usko Torinon asioiden olevan päällimmäisenä pelaajan mielessä.

RNK Split hävisi kotimaansa sarjassa Slaven Belupolle 0-2. Kuuden sarjakierroksen jälkeen joukkue on Kroatian liigassa neljäntenä kahdeksalla pisteellä.

Avainpelaaja

Larrondon ja Cercin poissaolojen myötä hyökkäysvastuu lankeaa Barretolle ja Quaqliarellalle, joilta odotetaan otteluparin ratkaisevaa maalia.

Pelivihjeet

Torinon on pakko voittaa mennäkseen jatkoon, ja päästetty vierasmaali kävisi kalliiksi. Ensimmäisessä osaottelussa RNK osasi vastata Torinon luomiin uhkiin, ja toinenkin kamppailu näyttää ennakkoon vähämaaliselta. Alle 2,5 maalia, 2,00.

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta täällä!