Eurooppa-liiga: Rubin Kazan voittaa Tanskassa


Randers FC 4.00 Tasapeli 3.40 Rubin Kazan 1.80

Randers FC yrittää torstaina sitä missä toinen tanskalaisjoukkue FC Nordsjälland epäonnistui: venäläisjoukkueen kaatamista kotikentällä. Nordsjälland hävisi Mestarien liigan karsinnoissa Pietarin Zenitille 0-1. Colin Toddsin luotsaama Randers kohtaa puolestaan Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella Rubin Kazanin.

Randersin vastustaja ei todellakaan ole mikään höyhensarjalainen. Rubin Kazan sijoittui viime kaudella Venäjän liigassa vasta seitsemänneksi, mutta on aloittanut tämän kauden hyvin voitolla ja kahdella tasapelillä. Voitto oli kova työnäyte, sillä Rubin kukisti kotonaan Zenitin maalein 2-1.

Venäläisjoukkue tulee Tanskaan kovalla miehistöllä. Ranskan maajoukkuemies Yann M'Vila tuo raakaa voimaa keskikentälle. Hyökkääjä Salomon Rondon heilutti aiemmin verkkoa La Ligassa Malagan paidassa. Rubin on myös menestynyt varsin mukavasti Euroopassa viime vuosina.

"Kohtaamme joukkueen, jolla on hieno historia, vaikka Rubin ei ehkä olekaan tällä hetkellä ihan yhtä kova nimi venäläisfutiksessa kuin aiemmin. Rubinilla on todella paljon kokemusta tältä tasolta sekä Eurooppa-liigasta että Mestarien liigasta. Eurooppa-liigassa Rubin on yltänyt puolivälieriin saakka", Randersin apuvalmentaja Thomas Thomasberg kertoo seuran kotisivuilla.

"Meidän täytyy puolustaa tiiviisti ja pysyä kärsivällisinä. Rubinkin tulee tekemään virheitä, ja uskon meidän saavan ottelussa 3-5 maalintekopaikkaa. Ne on osattava hyödyntää."

Vihjeemme FC Nordsjällandin ja Zenitin väliseen otteluun osui, emmekä usko Randersin pääsevän helpommalla Rubinia vastaan - päinvastoin. Vieraiden joukkue on laadukas, vaikka joukkueessa ei olekaan samanlaista tähtiloistoa kuin Zenitillä. Rubin ei todennäköisesti tuhlaa paikkojaan samalla tavalla kuin Zenitin ykköstähti Andrei Arshavin törsäsi niitä tiistaina.

Rubin Kazanin otteluissa verkko ei tosin välttämättä heilu alituiseen. Venäjän liigan kolmessa ensimmäisessä ottelussa Zenit on tehnyt kolme maalia. Viime kauden saldo oli vain 39 osumaa 30 ottelussa. Siksi sivuutamme tasoitusvedot ja kokeilemme sen sijaan puoliaika/lopputuloskohdetta, johon iskemme yhdistelmän X/2 (taukotasapeli/Rubinin voitto). Rubin on tehnyt kaikki tämän kauden osumansa toisella puoliajalla.

Parhaat vedot:

Rubin Kazan voittaa, 1,80
Puoliaika/lopputulos X2, 5,00

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta ja katso ottelu suorana lähetyksenä täällä!