Eurooppa-liiga: ruotsalaisilla vaikeaa


AIK pakotti PSV:n tasapeliin ja Helsingborg oli sekuntien päässä tasapelistä VfB Stuttgartia vastaan. Tästä huolimatta ruotsalaisia ei juuri noteerata tämänkään illan kierroksella.

Pisteen hakeminen Eindhovenista on kiistatta hieno teko. AIK ei joutunut edes erityisen koville lokakuun lopun 1-1-tasapelissä. Nyt PSV tulee Råsundalle, mutta kertoimenlaskijoilta rakkautta ei ainakaan tule: AIK:n kerroin on 5,25, PSV:n 1,65.

Lähtökohdat ovat nämä: kumpikin joukkue voi vielä mennä lohkosta jatkoon. AIK:n voitto antaisi tukholmalaisille hyvät jatkomahdollisuudet. Edessä on vielä kotiottelu Napolia vastaan. Latautumisongelmia Gnagetilla ei ole, sillä Allsvenskan päättyi viime viikonloppuna.

Jaksaako AIK kuitenkaan PSV:n kyydissä vielä toiset 90 minuuttia? PSV on ollut hyvässä vireessä ja liigaotteluissa syntyy maaleja solkenaan: 37 maalia 11 ottelussa on kova saldo. AIK joutunee kuitenkin taipumaan. 1,65 on kaikesta huolimatta kelpo kerroin.

Helsingborg voi käytännössä unohtaa jatkopelit. Kun todellista panosta ei ole, herää kysymys, miten joukkue pärjää Hannoverin vieraana. Hannoverilla menee Bundesliigassa hyvin, sarjasijoitus on seitsemäs. Jos kotijoukkue voittaa, se voi ottaa loput lohko-ottelunsa rennosti. Edes tasapeli (kerroin 6,00) ei tunnu realistiselta. 1,25 kotivoitosta kelpaa pankiksi yhdistelmävetoihin.

Spel Unibet