Eurooppa-liiga: Sevilla hakee kuudetta eurovoittoaan


Sevilla on voittanut kaikki viisi otteluaan Eurooppa-liigassa, mutta La Ligassa menee kehnosti. SC Freiburgilla menee huonosti sekä Euroopassa että Bundesliigassa. Torstaina nämä joukkueet kohtaavat toisensa.

Christian Streich luotsasi Freiburgin viime kaudella yllättäen Bundesliigassa viidenneksi. Kesällä seurasta lähti tukuttain pelaajia, ja uudistuneella joukkueella on vaikeaa. Peli ei oikein suju, ja Bundesliigassa tilille on tullut vain kolme pistettä. Saksan cupissa Freiburg tosin voitto VfB Stuttgartin ja Eurooppa-liigassa ottelu Libereciä vastaan päättyi 2-2-tasapeliin.

Sevilla on pelannut Euroopassa todella vahvasti. Espanjalaiset voittivat kaikki neljä karsintaotteluaan, ja myös lohkovaiheen avauksessa tuli voitto Estorilista. La Ligassa seitsemästä ottelusta käteen on kuitenkin jäänyt vain kuusi pistettä.

Joukkueet eivät ole kohdanneet koskaan aiemmin. Freiburg ei ole yleensäkään pelannut ennen espanjalaisjoukkuetta vastaan. Saksalaisjoukkue on ensimmäistä kertaa minkään eurocupin lohkovaiheessa. Sevillalla eurokokemusta on paljon enemmän. Ennakkosuosikin paineet ovat siis espanjalaisilla, etenkin kun seuran tilasto saksalaisjoukkueita vastaan näyttää seitsemää voittoa, viittä tasapeliä ja vain kahta tappiota.

Kertoimet: Sevilla-SC Freiburg

1. 1.30
X. 4.90
2. 9.20

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta täällä!