Eurooppa-liiga: torstain vihjeet


Anzhi Makhachkala 1.30, tasapeli 5.50, Young Boys 8.00

Tässä on ainesta kierroksen pankiksi. Anzhi on kotimaansa sarjakärki ja Young Boys on vaikeuksissa Sveitsissä. Kotikerroin 1,30 näyttää pieneltä, mutta joukkueiden tasoero huomioiden se on kohdallaan. Ota kiinni kotivoitosta ja harkitse yli 3,5 maalia kertoimella 2,40.

Tulosveikkaus: Anzhi Makhachkala 4-0 Young Boys (16.00)

Rubin Kazan 1.30, tasapeli 5.00, Partizan Belgrad 9.00

Lohko H on kimurantti, sillä kaikki neljä joukkuetta saivat pisteen avausottelustaan. Viikonloppuna Rostovin 4-0 voittanut Rubin on varmasti luottavainen, mutta ottelu ei ole ihan niin pässinlihaa kuin kertoimista voisi päätellä.

Partizan on Serbian kärkiryhmä. Kotietu puoltaa materiaaliltaan vahvempaa Kazania, mutta venäläinen jalkapallo on aina epävarmaa. Itse otan kiinni tasapelistä ja kummankin joukkueen onnistumisesta maalinteossa (2,30).

Tulosveikkaus: Rubin Kazan 1-1 Partizan Belgrad (9.00)

Neftci PFC 4.75, tasapeli 3.60, Inter 1.68

H-lohkon toinen ottelu näyttää selvemmältä, vaikka Interin olisikin pitänyt ottaa täysi pistepotti avauskierroksen Rubin Kazan -ottelustaan. Inter on epätasainen Serie A:ssa. Kotitappiota Sienalle seurasi kaksi voittoa. Joukkue on joka tapauksessa liian vahva azerbaidzhanilaiselle pikkuseuralle.

Vierasvoitto on todennäköinen, Alvaro Pereiran maalikerroin 7,00 nostaa arvoa mukavasti.

Tulosveikkaus: Neftci PFC 0-3 Inter (14.00)

Panathinaikos 3.65, tasapeli 3.35, Tottenham 1.95

Tottenhamin kertoimet Eurooppa-liigassa kannattaa aina tarkistaa, sillä André Villas-Boas lepuuttaa kilpailussa joitakin pelaajia. Rotaatiomiesten joukkue on kovempi kuin Harry Redknappin viimekautinen kakkosmiehistö, mutta isäntien mahdollisuudet kasvavat joka tapauksessa.

Panathinaikos on pettymys. Joukkue on Kreikassa vasta kahdestoista, mutta Tottenham ei ole tehnyt vaikutusta Eurooppa-liigassa. Tasapeli on hyvä poiminta. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 1,18.

Tulosveikkaus: Panathinaikos 1-1 Tottenham (6.25)

Lazio, 1.32, tasapeli 4.65, Maribor 9.20

Tottenhamin lohkon toisessa ottelussa lohkokärki Maribor matkustaa Roomaan vaikeaan Lazio-vierasotteluun. Italialaiset olivat onnekkaita saadessaan edes pisteen White Hart Lanelta avauskierroksella, mutta kotonaan Lazio lähestynee peliä hyökkäysvoittoisemmin.

Maribor voitti avauskierroksella Panathinaikoksen 3-0. Tasapelikerroin houkuttelee, mutta parempi valinta on Lazion voitto yhdessä nollapelin kanssa kertoimella 1,08.

Tulosveikkaus: Lazio 3-0 Maribor (8.75)

Liverpool 1.57, tasapeli 3.70, Udinese 5.75

Liverpool peluuttaa myös normaalia heikompaa joukkuetta, mikä johtuu osittain loukkaantumisista ja osittain omasta päätöksestä. Rotaatiomiehistö voitti niukasti Young Boysin edellisessä euro-ottelussa, mutta Udinese on hankalampi vastustaja.

Udinese on vaikeuksissa Serie A:ssa, mutta esitys kotitasapelissä Anzhia vastaan antoi merkkejä siitä, että tasapeli on tänään hyvä valinta. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 1,86.

Tulosveikkaus: Liverpool 1-1 Udinese (7.00)

Newcastle 2.30, tasapeli 3.30, Bordeaux 2.90

Newcastle-manageri Alan Pardew ei varmasti ollut tyytyväinen tasapeliin Maritimoa vastaan, vaikka Newcastle ei pelannutkaan aivan parhaalla kokoonpanollaan. Bordeaux nappasi lohkon kärkipaikan voittaessaan Club Brüggen 4-0. Alku kotimaassakin on ollut kohtalainen ja sijoitus Ligue 1:ssa on neljäs. Bordeaux on arvokas vetokohde.

Jos Newcastle peluuttaa vähälle peliajalle jääneitä pelimiehiään, Bordeaux'n pitäisi itse asiassa voittaa. Ota kiinni vieraskertoimesta ja yli 2,5 maalista (2,02).

Tulosveikkaus: Newcastle 1-2 Bordeaux (10.50)

PSV Eindhoven 2.00, tasapeli 3.50, Napoli 3.40

Napoli nähdään jopa pienenä mestariehdokkaana. Urakka alkoikin ryminällä, kun AIK kaatui kotona 4-0.

PSV-ottelu on iso testi kilpailun voittomahdollisuuksia silmälläpitäen. 0-2-tappiossa Dniprolle PSV oli kuitenkin pettymys. Napoli on suosikki: vierasvoitto, päälle Edison Cavanin maali kertoimella 2,85.

Tulosveikkaus: PSV Eindhoven 1-2 Napoli (12.50)

Matthew Harris