Fenerbache-Lazio: kestääkö roomalaisryhmä Saracoglu-stadionin paineet?


Odotettavissa on kuuma ottelu. Tämän kauden aikana UEFA on jo ehtinyt määrätä kummankin seuran pelaamaan yhden Eurooppa-liigan kotiottelunsa suljettujen ovien takana. Lazio sai kahden ottelun pannan, joka pätee vielä, kun joukkueet kohtaavat Roomassa toisessa osaottelussa.

Kokoonpanot

Fenerbachen presidentti Aziz Yildirim on luvannut joukkueelle 1,6 miljoonaa euroa palkintorahaa, jos Fenerbache selviää otteluparista jatkoon, mutta valmentaja Aykut Kocaman lienee paremmin perillä jalkapallon haasteellisuudesta. Fenerbache aloittaa erittäin hyökkäävällä 4-3-3-ryhmityksellä, jossa hyökkäyksen muodostavat Dirk Kuyt, Pierre Webo ja Moussa Sow. Italian metkut tunteva entinen Sampdoria-pakki Reto Ziegler aloittaa vasempana puolustajana.

Lazio-luotsi Vladimir Petkovic tietää, millainen painekattila Sükrü Saracoglu -stadion on. Hän korosti ottelun alla, ettei sitä painetta saa pelästyä etenkään heti alussa. Miroslav Klose, Hernanes ja Stefano Mauri aloittavat penkillä. Libor Kozak aloittanee 4-4-1-1-ryhmityksen yksinäisenä kärkenä.

Vire

Fenerbache kukisti edellisessä ottelussaan kotonaan Belediyesporin 2-0. Joukkue on yhä Turkin liigan kakkospaikalla neljä pistettä sarjakärki Galatasarayta perässä.

Lazio puolestaan nousi viikonloppuna tappioasemasta voittoon Cataniaa vastaan. Eurooppa-liigassa Lazio on 12 ottelun tappiottomassa putkessa.

Aiemmat kohtaamiset

Seurat eivät ole koskaan kohdanneet toisiaan. Lazio kohtasi viimeksi turkkilaisvastustajan europeleissä kauden 2002-03 UEFA Cupissa, jolloin se pelasi Besiktasia vastaan. Fenerbache puolestaan pelasi Interiä vastaan vuonna 2007. Turkkilaiset voittivat kotonaan 1-0, mutta San Sirolla tuli lunta tupaan maalein 0-3.

Kertoimet

Fenerbache on kotonaan suosikki kertoimella 2,15. Lazion voittokerroin on 3,35 ja tasapelin kerroin 3,25. Ottelun maaliodotusarvo ei ole kovinkaan suuri, joten myös alle 2,5 maalin puolesta voi panostaa. Kerroin on 1,60.

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta täällä!