Swansea-Valencia: 10 tilastoa


10. Syyskuussa Swansea voitti Valencian Mestallalla 3-0 ja hallitsi palloa 69,4-prosenttisesti. Swansean voiton kerroin on 1,95.

9. Swansea voitti tuossa ottelussa laukaukset 19-5. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,87.

8. Valencia on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta vieraissa se on voittanut kolmesta viime ottelustaan kaksi. Vierasvoiton kerroin on 3,75.

7. Espanjalaisjoukkue on laukonut tämän kauden Eurooppa-liigassa maalia kohti useammin (30 kertaa) kuin mikään muu joukkue. Kerroin Valencian onnistumiselle maalinteossa on 1,45.

Tässä kohokohdat edellisestä kohtaamisesta:

6. Swansea on pelannut kolme kotitasapeliä putkeen. Koko kaudella Swans on voittanut Liberty Stadiumilla vain neljästi. Tasapelin kerroin on 3,30.

5. Wilfried Bony on tehnyt Swansealle tällä kaudella 10 maalia, joista puolet europeleissä. Swansean voitto nollapelillä antaa kertoimen 3,25.

4. Alvaro Vazquez ei puolestaan ole tehnyt Swansealle maaliakaan yhdeksässä ottelussaan. Vazquez teki viimeksi maalin helmikuussa, kun Getafe hävisi Barcelonalle 1-6. Swansean jääminen maaleitta antaa kertoimen 4,00.

3. Michael Laudrupin suojatit voittivat viikonloppuna ensimmäistä kertaa viiteen otteluun. Fulham kaatui 2-1. Torstaina 2-1-kotivoiton kerroin on 9,50.

2. Swansea on päästänyt loppuhetkien tasoituksen kahdessa edellisessä Eurooppa-liigan ottelussaan, kummallakin kerralla Kuban Krasnodaria vastaan. Kerroin sille, että Swansea voittaa ensimmäisen puoliajan, mutta pelaa toisen tasan, on 14,00.

1. Valencia on tehnyt viimeisen maalin neljästä viime ottelustaan kolmessa. Kerroin sille, että Valencia maalaa Liberty Stadiumillakin viimeisenä, on 2,20.

Lyö vetoa ottelusta täällä!