Tottenham-Antshi Mahatshkala: 10 tilastoa


10. Tottenham voitti Antshin 2-0 joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa lokakuussa. Spurs on tehnyt kaksi maalia jokaisessa neljässä edellisessä Eurooppa-liigan ottelussaan. 2-0-kotivoiton kerroin on 6,25.

9. Andre Villas-Boasin suojatit ovat neljän ottelun tappiottomassa putkessa (kolme voittoa, yksi tasapeli). Spurs on lisäksi jo varmistanut jatkopaikkansa Eurooppa-liigassa. Kotivoiton kerroin on 1,21.

8. Antshin viikonloppuna pelaama 0-0-tasapeli Kuban Krasnodaria vastaan venytti joukkueen voitottoman putken jo viiteen otteluun (kolme tasapeliä, kaksi tappiota). Joukkue on voittanut vain kahdesti sitten heinäkuun. Vierasvoiton kerroin on 11,00.

7. Jermain Defoe on Eurooppa-liigan jaetusti paras maalintekijä viidellä osumallaan. Torstaina kerroin Defoen kahden maalin illalle on 4,00.

Kohokohdat Antshin ja Tottenhamin ensimmäisestä kohtaamisesta:

6. Venäjällä pelatussa ottelussa Spurs syötti omille 679 kertaa, Antshi 287 kertaa. Silti laukaukset olivat lontoolaisten eduksi vain niukasti 8-6. 1-0-kotivotion kerroin on 6,75.

5. Antshi on laukonut maalia kohti neljänneksi vähiten (15 kertaa) tämän kauden Eurooppa-liigassa. Viidessä ottelussaan venäläisjoukkue on tehnyt vain kolme maalia. Spursin voitto nollapelillä antaa kertoimen 1,70.

4. Kumpikin joukkue on Eurooppa-liigan neljän vähiten rikkoneen joukkueen joukossa (Tottenham 49, Antshi 45 rikettä). Kerroin sille, että torstaina nähdään punainen kortti, on 4,00.

3. Nikita Burmistrov on yrittänyt maalintekoa kahdeksasti (viidesti maalia kohti) ja osunut kerran tämän kauden europeleissä. Kenen tahansa Antshi-pelaajan onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 1,83.

2. Eurooppa-liigassa Tottenhamin hyökkäyksistä 40 prosenttia tulee vasemman laidan kautta. Keskikenttäpelaaja Nacer Chadlin maalikerroin on 2,60.

1. Spurs sallii vastustajilleen Eurooppa-liigassa vähemmän laukauksia per ottelu (6,8) kuin mikään muu joukkue. Spursin voitto kahden maalin takamatkalta on tarjolla kertoimella 2,75.

Lyö vetoa ottelusta täällä!