Tottenham-Besiktas: 10 tilastoa


10. Tottenham ja Besiktas ovat kohdanneet kerran aiemmin, kauden 2006-07 UEFA Cupissa. Silloin Tottenham voitti 2-0. Tänään Spursin voittokerroin on 1,62.

9. Eurooppa-liigan avausottelussaan Spurs pelasi Partizan Belgradin kanssa 0-0-tasapelin. Lontoolaiset eivät laukoneet kertaakaan maalia kohti. Tänään 0-0-tuloksen kerroin on 11,50.

8. Tottenham laukoi ottelussa yleensäkin vain seitsemän kertaa. Lukema oli Eurooppa-liigan avauskierroksen jaetusti kolmanneksi pienin. Kerroin alle 1,5 kotimaalille on 2,05.

7. Tottenham aloitti kauden neljällä voitolla, mutta kuudesta viime pelistään se on voittanut yhden. Tuplamahdollisuusvedossa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 2,30.

6. Besiktas on hävinnyt koko kaudella vain yhden ottelun (elokuinen Arsenal-tappio). Turkkilaisten viidestä viime ottelusta kolme on päättynyt tasan. Pistejaon kerroin on 3,90.

Kooste kauden 2006-07 UEFA Cup -kohtaamisesta:

5. Besiktasin seitsemässä viime ottelussa kumpikaan joukkue ei ole tehnyt kahta maalia. Alle 1,5 maalin kerroin on 3,80.

4. Yhdeksässä viime ottelussaan Besiktas on onnistunut tekemään enemmän kuin yhden maalin vain kahdesti. Tottenhamin voitto ilman päästettyä maalia antaa kertoimen 2,65.

3. Nacer Chadli teki viikonloppuna Arsenalia vastaan kauden neljännen maalinsa. Koko viime kauden aikana belgialainen teki viisi maalia. Chadlin maalikerroin on 3,55.

2. Harry Kane on tehnyt tällä kaudella Tottenhamille kaksi maalia. Viime kaudella Kane pelasi seitsemän europeliä, tällä kaudella euroesiintymisiä on takana kaksi. Kerroin sille, että Kane tekee ottelun viimeisen maalin, on 5,80.

1. Olcay Sahan on tehnyt Besiktasille kolme maalia tämän kauden Turkin liigassa, vaikka on laukonut vain 2,8 kertaa per ottelu. Keskikenttäpelaajan maalikerroin on 4,90.

 

Lyö vetoa ottelusta täällä!