Tottenham-Dinamo Tbilisi: 10 tilastoa


10. Tottenham pääsee 5-0-johtoasemassa Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen toiseen osaotteluun Dinamo Tbilisiä vastaan. Spurs on voittanut kaikki tämän kauden kolme kilpailullista otteluaan. Kotivoiton kerroin on 1,18.

9. Dinamo ei kuitenkaan ole vielä hävinnyt vierasottelua tällä kaudella; vierassaldo on voitto ja kaksi tasapeliä. Georgialaisten voiton kerroin on 13,50.

8. Uusi hankinta Roberto Soldado teki ensimmäisessä osaottelussa kaksi maalia. Hyökkääjä on tehnyt kolmessa Tottenhamin paidassa pelaamassaan ottelussa neljä maalia. Kerroin sille, että Soldado tekee torstaina kaksi osumaa, on 3,20.

7. Viime viikolla Tbilisissä maalin tehnyt Andron Townsend kutsuttiin tiistaina ensimmäistä kertaa Englannin maajoukkueeseen. Osuma oli Townsendille ensimmäinen sitten maaliskuun. Kerroin sille, että mies osuu torstaina kahdesti, on 12,00.

Ensimmäisen ottelun kohokohdat:

6. Ennen ensimmäistä Spurs-kohtaamista Tbilisi oli tehnyt tällä kaudella keskimäärin 2,1 maalia per ottelu. Kerroin vierasjoukkueen onnistumiselle maalinteossa White Hart Lanella on 1,77.

5. Tottenham ei ole vielä päästänyt maaliakaan kolmessa ottelussaan. Isäntien nollapelin kerroin on 1,92.

4. Tottenham on tehnyt tämän kauden Valioliigassa kaksi maalia kahdessa ottelussa. Molemmat osuvat syntyivät rangaistuspilkulta. 1-0-kotivoiton kerroin on 8,00.

3. Kyle Walker sai viime kauden europeleissä neljä keltaista korttia, mutta nyt hän on pelannut yhdeksän ottelua peräkkäin saamatta varoitusta. Kerroin putken jatkumiselle on 1,16.

2. Jermain Defoe on tehnyt tämän vuoden puolella Spursille vain yhden maalin (huhtikuussa Manchester Cityä vastaan). Hyökkääjän maalikerroin on torstaina 5,00.

1. Tottenham on tehnyt ottelun avausmaalin kahdeksan kertaa 11:ssä edellisessä kilpailullisessa ottelussaan. Kerroin sille, että Tottenham aloittaa maalinteon torstaina, on 1,10.

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana lähetyksenä täällä!