Tottenham-Dnipro Dnipropetrovsk: 10 tilastoa


10. Tottenham on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan 0-1. Toinen otteluista oli viime torstain ensimmäinen osaottelu Dnipron vieraana. Tänään Dnipron 1-0-voiton kerroin on 16,00.

9. 15 kertaa seitsemässä euro-ottelussaan osunut Tottenham on tehnyt jaetusti toiseksi eniten maaleja Eurooppa-liigassa. Yli 2,5 kotimaalin kerroin on 3,00.

8. Tottenhamin neljässä edellisessä ottelussa vain toinen joukkue on tehnyt maalin. Kotivoitto nollapelillä antaa kertoimen 10,00.

7. Dnipron viikon takainen 1-0-voitto Tottenhamista oli joukkueen ensimmäinen voitto kolmeen edelliseen kilpailulliseen otteluun. Edellinen voitto oli marraskuinen 4-1-voitto Panduriista. Dnipron voiton kerroin on 6,50.

6. Jevhen Konopljanka on neljällä osumallaan Dnipron tämän kauden paras maalintekijä europeleissä. Yksi osumista oli voittomaali Tottenhamin verkkoon. Kerroin Dnipron onnistumiselle maalinteossa on 1,65.

Tässä Konopljankan rankkarimaali Spursin verkkoon:

5. Tottenhamin Roberto Soldado on seitsemän ottelun maalittomassa putkessa. Hän on kuitenkin tehnyt viisi maalia tämän kauden neljässä Eurooppa-liigan ottelussaan. Hyökkääjän maalikerroin on 2,18.

4. Spurs on pitänyt kolmesti nollan neljässä viime kotiottelussaan. Kotivoitto nollapelillä antaa torstaina kertoimen 2,25.

3. Kuudesta viime ottelustaan viidessä Tottenham on laukonut maalia kohti vähemmän kuin vastustajansa. Yli 1,5 vierasmaalin kerroin on 4,70.

2. Andros Townsend on laukonut keskimäärin neljä laukausta per ottelu tämän kauden europeleissä. Hän on tehnyt yhden maalin (karsinnoissa Dinamo Tbilisiä vastaan). Spurs-laiturin maalikerroin on 3,75.

1. Spursille on annettu vain kahdeksan keltaista korttia tämän kauden europeleissä. Dnipron lukema on 10. Tottenhamin keskikenttäpelaaja Moussa Dembele on kertoimella 5,50 ottelun todennäköisin keltaisen kortin saaja.

Lyö vetoa ottelusta täällä!