Tottenham-Sheriff Tiraspol: 10 tilastoa


10. Tottenham on pelannut kaksi edellistä otteluaan tasan ja seilaa viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Kerroin sille, että Spurs voittaa Sheriffin torstaina, on 1,12.

9. Spurs vei samojen joukkueiden kohtaamisen Moldovassa maalein 2-0. Se oli kolmas kerta viiteen otteluun, kun Tottenham on tehnyt kaksi maalia samassa ottelussa. 2-0-kotivoiton kerroin on 8,00.

Kohokohdat edellisestä kohtaamisesta:

 

8. Jermain Defoe teki Moldovassa kauden kahdeksannen osumansa ja neljännen eruomaalinsa. Kerroin Englannin maajoukkuehyökkääjän hattutempulle on 8,00.

7. Sheriff on Tottenham-tappionsa jälkeen voittanut kaksi ottelua peräkkäin ja tehnyt kummassakin voitossaan kuusi maalia. Kerroin Sheriffin onnistumiselle maalinteossa White Hart Lanella on 1,96.

6. Moldovalaisjoukkue on kahdeksan vierasottelun tappiottomassa putkessa (viisi voittoa, kolme tasapeliä). Tuplamahdollisuuskohteessa kerroin tasapelille tai vierasvoitolle on 5,60.

5. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Tottenhamin Jan Vertonghen teki ensimmäisen maalinsa 20 otteluun. Vertonghen oli viimeksi maalannut maaliskuussa Spursin 2-1-voitossa Swanseasta. Torstaina puolustajan maalikerroin on 4,40.

4. Keskikenttäpelaajat Sandro ja Lewis Holtby ovat Defoen jälkeen Tottenhamin ahkerimmat laukojat (2 laukausta) tämän kauden Eurooppa-liigassa. Sandron maalikerroin on 7,50, Holtbyn 3,50.

3. Sheriff on tehnyt kolmessa Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussaan vain yhden maalin. Sen teki Ricardinho viime hetkillä viime kuun vierasottelussa Tromssaa vastaan. Kerroin sille, että Sheriff jää maaleitta, on 1,73.

2. Spurs jäi viikonloppuna 0-0-tasapeliin Evertonia vastaan, mutta ennen sitä joukkue oli tehnyt avausmaalin neljässä edellisessä ottelussaan. Kerroin kotivoitolle nollapelillä on 1,88.

1. Moldovassa kummallekin joukkueelle tilastoitiin 10 maalintekoyritystä. Kerroin sille, että kumpikin joukkue tekee torstaina maalin, on 2,06.

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta täällä!