VfB Stuttgart-Lazio: kumpi palaa voittojen tielle?


VfB Stuttgart pyörii Bundesliigassa harmaassa keskikastissa, joten ainakin sen puolesta joukkue voi panostaa Eurooppa-liigaan toden teolla. Lazio on tällä hetkellä Serie A:ssa kolmantena. Eurooppa-liigassa Lazio on edelleen tappioton ja joukkue tavoittelee täysillä paikkaa Amsterdamin finaalissa.

Kokoonpanot

Bruno Labbadian on tultava toimeen ilman pelikiellossa olevaa Vedad Ibiseviciä. Todennäköisesti 4-2-3-1-ryhmityksen kärkimiehenä pelaa Federico Macheda. Nuoren italialaisen takana hääräävät Martin Harnik, Shinji Okazaki sekä Ibrahima Traoré.

Vierasjoukkueen Hernanes ja Stefano Mauri ovat käytettävissä. Miroslav Klose on kuitenkin edelleen sivussa. Joukkueen muodostelma on 4-1-4-1, jossa Sergio Floccari pelaa kärjessä. Puolustuksessa Michael Ciani saanee paikan avauksessa André Diasin jäädessä penkille.

Vire

Stuttgart selvisi Genkiä vastaan Eurooppa-liigassa jatkoon, mutta muuten tuloskunto ei ole kummoinen. Lauantaina Bundesliigassa tuli yksi tappio lisää, tällä kertaa Bayer Leverkusenia vastaan.

Laziolla on niinikään allaan tappio, mutta AC Milan -vierastappiossa suuri tekijä oli ilman muuta Antonio Candrevan ulosajo. Lazio on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan.

Aiemmat kohtaamiset

VfB Stuttgart ja Lazio kohtaavat nyt ensimmäisen kerran. Stuttgart kohtasi italialaisjoukkueen viimeksi Intertoto Cupissa 2002, jolloin se voitti vieraissa Perugian 3-1. Kauden 1988-89 Cup-voittajien cupissa Stuttgart kohtasi Napolin. Se hävisi vierasottelunsa 1-2. Saksassa pelattu ottelu päättyi 3-3, joten Napoli meni jatkoon.

Edellisellä kierroksella Lazio pudotti toisen saksalaisseuran, Borussia Mönchengladbachin.

Kertoimet

Stuttgart on kotiyleisönsä edessä suosikki kertoimella 2,10. Sekä tasapelin että vierasvoiton kerroin on 3,35. Jos Lazion ja Borussia Mönchengladbachin kohtaamisista voi vetää johtopäätöksiä, ottelun maaliodotusarvo voi olla korkeahko. Yli 2,5 maalin kerroin on 1,92.

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta täällä!