Hull City-Sheffield United: 10 tilastoa


10. Hull City ja Sheffield United ovat kohdanneet FA Cupissa kahdesti aiemmin. Kummallakin kerralla tarvittiin uusintaottelu. Tänään tasapelin kerroin on 3,60.

9. Sheffield United on hävinnyt neljä aiempaa FA Cupin välieräänsä. Hull on suosikki voittamaan ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 1,70.

8. Hull ei ole koskaan pelannut FA Cupin finaalissa. Ainoan semifinaalinsa se hävisi. Nyt Hullin finaalipaikan kerroin on 1,33.

7. United on voittanut jo neljä korkeamman sarjatason joukkuetta tämän kauden FA Cupissa. Kerroin Bladesin voitolle varsinaisella peliajalla on 5,50.

6. Unitedin vastustajista kaksi, Aston Villa ja Fulham, olivat Valioliiga-joukkueita. Unitedin finaalipaikan kerroin on 3,10.

 

5. United on hävinnyt 11 edellisestä FA Cup -ottelustaan vain yhden, voittanut yhdeksän ja pelannut yhden tasan. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai Bladesin voiton kerroin on 2,18.

4. Hull on voittanut joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kaksi. Hullin voitto ilman päästettyä maalia antaa kertoimen 2,50.

3. Chris Porter on tehnyt neljä maalia tämän kauden FA Cupissa. Sheffield United -hyökkääjän avausmaalikerroin on 9,50.

2. Hullin Matty Fryatt on ollut FA Cup -otteluissa avauksessa 14 kertaa ja tehnyt 10 maalia. Fryatt on ampunut seitsemän maalia kahdeksassa edellisessä cup-ottelussaan. Fryattin maalikerroin on 2,95.

1. Fryatt on tehnyt maalin kahdessa edellisessä United-ottelussaan, joissa on ollut avauksessa. Fryattin avausmaalikerroin on 5,75.