Kacaniklic saa mahdollisuuden Friends Arenalla


Alexander Kacaniklic tuli Saksa-ottelussa vaihdosta kentälle ja kuului uskomattoman comebackin avainnimiin. Englanti-otteluun hän nousee avaukseen.

Kacaniklicin maajoukkuedebyytti tuli vaihdosta tappiollisessa Brasilia-kamppailussa.

Kaksi seuraavaa ottelua olivat Fulham-pelaajalle mieluisampia. Färsaaret-vierasottelussa hän tuli jälleen vaihdosta sisään ja laukoi 1-1-tasoitusmaalin. Uskomattomassa Saksa-ottelussa Kacaniklic tuli vaihdosta sisään ja esiintyi vakuuttavasti, kun Ruotsi nousi toivottomasta tilanteesta 4-4-tasapeliin.

Viikonloppuna Kacaniklic pelasi hienon ottelun ja teki yhden joukkueensa kolmesta maalista, kun Fulham tasasi pisteet Lontoon paikallisottelussa Arsenalia vastaan. Nyt hän saa palkinnon Englanti-ottelun avauskokoonpanopaikan muodossa.

Kacaniklic tukee hyökkääviä Zlatan Ibrahimovicia ja Mathias Ranegietä yhdessä keskikentän Kim Källströmin, Rasmus Elmin ja Sebastian Larssonin kanssa.

Ruotsin avauskokoonpano:

Andreas Isaksson (Kasimpasa) – Mikael Lustig (Celtic), Andreas Granqvist (Genoa), Jonas Olsson (West Bromwich), Martin Olsson (Blackburn) – Kim Källström (Spartak Moskova), Rasmus Elm (TsSKAMoskova) – Sebastian Larsson (Sunderland), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Alexander Kacaniklic (Fulham) – Mathias Ranegie (Udinese).

Kacaniklicin maalikerroin on 6,00, Ruotsin voiton kerroin 2,40.

Spel Unibet