La Liga: Getafe-Barcelona


Moni La Liga -joukkue olisi luovuttanut jo valmiiksi, jos kahdessa ensimmäisessä kotiottelussa vastaan tulisivat Real Madrid ja Barcelona. Luis Garcian Getafe näki tilanteessa mahdollisuuden ja teki vastaiskupelillään selvää jälkeä Real Madridia vastaan. Tarjolla on uskomaton tupla, jos Barcelona kaatuu.

Tito Vilanova tietää, että Barca ei ole vielä valmis. Tulokset ovat olleet hyviä, mutta esityksissä on seuran omien sanojenkin mukaan parannettavaa. Pitkässä juoksussa Barca tarvitsee jotain uutta: ei tyylinvaihdosta, mutta suunnitelmanmuutos on paikallaan silloin, kun peli ei toimi. Pieni taktinen muutos tai jokin suunnitelma sen varalle, että Lionel Messi ei ole pysäyttämätön joka ilta.

Kokoonpanot

Miku lähti koko kauden lainalle Celticiin, joten Adrián Colunga aloittanee Getafe-hyökkäyksessä. Valencia-laina Paco Alcácer toivoo saavansa peliaikaa.

Barcelonan Alexis Sánchez sai nivusvamman maajoukkueen mukana. Andres Iniesta huilailee pari viikkoa reisivamman takia, vasen pakki Jordi Alba potee angiinaa. Cristian Tello, Cesc Fàbregas ja Adriano paikkaavat kolmikkoa.

Vire

Getafen tappio Sevillalle avauskierroksella on unohdettu, kiitos voiton ja tasapelin kahdessa viime matsissa. Kaikissa kolmessa ottelussa verkko on soinut kummassakin päässä. Molempien joukkueiden onnistumisesta maalinteossa saa kertoimen 2,05. Barcelona on liigan ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki ottelunsa.

Edelliset kohtaamiset

Viime kaudella Getafe otti kotonaan yllättävän voiton Barcasta. Edellisestä kuudesta Madridissa pelatusta ottelusta Getafe on voittanut kaksi ja pelannut yhden tasan - hieno suoritus Barcan ylivoima huomioiden.

Maalintekijäveikkaus

Englantilaislehdistö on hekumoinut Cesc Fàbregasin mahdollisella paluulla Englantiin. Sitä tuskin tullaan näkemään. Vilanova ei tiedä, millä paikalla Fàbregasia peluuttaisi, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö ratkaisu löytyisi.

"Olen sopeutunut pukukoppiin ja seuraan hyvin. Olen tyytyväinen ja teen kovasti töitä", Fàbregas sanoi Barca TV:lle.

Hän ei ole tehnyt maaleja 20 otteluun, mutta olisi jalkapallolle lajina kovin tyypillistä, jos hän nyt tekisi maalin kaiken spekulaation jälkeen. Avausmaalista Fàbregasin tekemänä saa kertoimen 6,00. Fàbregasin maali missä vaiheessa tahansa antaa kertoimen 2,60.

Tuomio

Barcelona hävisi Getafen vieraana viime kaudella ja haluaa nyt välttää vahingon. Koskaan ei ole hyvä aika pelata Barcaa vastaan, mutta nyt taustalla on loukkaantumisia, valmistautumista haitannut maajoukkuetauo ja monien pelaajien pitkät lennot. Getafen sauma voisi olla huonompikin. Madridilaiset ovat saaneet valmistautua ehjemmällä miehistöllä. Barcelonan illasta tulee vaikea. Tasapeli kertoimella 5,25 ansaitsee pelin.

Bonusveto

Barcelonan maalintekotoiveet ovat enimmäkseen Lionel Messin ja David Villan varassa. Kumpikin osui pilkulta maaottelussaan viime viikon perjantaina. Villa pelasi 40 minuuttia, mistä on iso apu matkalla täyteen pelikuntoon. Villan maali antaa kertoimen 2,10. Messi ei pystynyt vastaamaan hotellilla parveilleiden perulaisfanien "Cristiano"-huutoihin maaottelussa Limassa. Messin avausmaali Getafea vastaan antaa kertoimen 2,70. "Leon" osuma mihin aikaan tahansa antaa rahat takaisin 1,50-kertaisesti.

Tulosveikkaus

Getafe-Barcelona 2-2 (kerroin 18,00)