La Liga: Barcelonalle ja Atleticolle helpot voitot


Barcelona-Real Sociedad

Viimeisen viikon aikana Barcelona on murskannut Real Madridin ja AS Roman niin vakuuttavasti, että on käytännössä mahdotonta nähdä muuta lopputulosta kuin kotivoitto. Muuta vaihtoehtoa ei ole: Barcelona hyökkää tällä hetkellä upeasti, pitää maalinsa puhtaana ja saa maailman parhaan pelaajan takaisin riveihinsä. Käsi ylös, joka uskaltaa veikata Sociedadin voittoa.

La Real on aloittanut Eusebio Sacristanin alaisuudessa hyvin ja voitti viikko sitten Sevillan kotonaan 2-0. Siitäkin huolimatta vieraiden mahdollisuudet ovat Camp Noulla vähissä. Barcelona on tehnyt kotiotteluissaan keskimäärin kolme maalia, ja lukema tulee pysymään lauantaina vähintään samana.

Barcelona voittaa 3-0, 6,75
Neymar tekee maalin, 1,37

Atletico Madrid-Espanyol

Atletico on noussut naapurinsa Realin ohi toiseksi, eikä Diego Simeonen joukkue ole vielä edes näyttänyt parastaan.

Viikko sitten Atletico voitti Real Betisin vieraskentällä 1-0. Voitto tuli pienellä marginaalilla, mutta erinomaisella esityksellä. Atletico oli loistava jokaisella osa-alueella viimeistelyä lukuunottamatta. Kolmen tai neljän maalin voitto olisi kuvannut ottelutapahtumia paremmin.

Rojiblancos on parantanut peliään jatkuvasti, mutta muiltakin kuin Antoine Griezmannilta pitäisi saada tehoja tasaisesti. Atletico on työteliäs ja sitoutunut joukkue, joka on omaksunut Simeonen metodit. Atletico on La Ligassa se joukkue, jota vastaan on kaikkein vaikeinta tehdä maali, mutta hyökkäyspäässä Griezmannille on löydettävä tehokas partneri.

Osoittautuuko sellaiseksi Fernando TorresJackson MartinezAngel Correa vai Luciano Vietto? Vaihtoehtoja Simeonella on, mutta kukaan nelikosta ei ole pystynyt ottamaan pelipaikkaa vakituisesti itselleen.

Lauantain ottelu on kuitenkin hyvä tilaisuus iskeä muutama osuma kotiyleisön iloksi. Espanyolilla ei ole juuri eväitä maalintekoon Diego Godinia ja kumppaneita vastaan, ja punavalkoisten tulivoiman pitäisi riittää selkeään kotivoittoon.

Ottelussa jännitetään (jälleen) sitä, tekeekö Torres sadannen maalinsa Atletico-paidassa. Sitä osumaa on odotettu jo hyvä tovi.

Atletico voittaa 3-0, 7,50
Fernando Torres tekee maalin, 2,33