La Liga: Keylor Navasin hyvä vire saa jatkoa


Real Madrid-Las Palmas

Santiago Bernabeun lauantaissa asetelma on selvä: hyvässä iskussa oleva ja tappioitta etenevä Real Madrid isännöi vasta yhden ottelun voittanutta Las Palmasia.

Nousija Las Palmas ehti jo antaa kenkää valmentajalleen Paco Herreralle kahdeksan ottelun jälkeen. Päätös oli suorastaan naurettava. Herrera nosti joukkueen pääsarjaan ja teki jatkosopimuksen juuri ennen kauden alkua. Tilalle palkattiin Quique Setien, joka on ensimmäistä kertaa pääsarjavalmentajana 57-vuotiaana. Setienin urakka alkoi kelvollisesti, kun Las Palmas ylsi maalittomaan kotitasapeliin Villarrealia vastaan. Lauantain ottelusta tulee kuitenkin paljon vaikeampi.

FBL-ESP-LIGA-CELTA-REALMADRID : News Photo

Las Palmas hävisi vieraskentällä sekä Atletico Madridille (0-1) että Barcelonalle (1-2) vain niukasti, joten kenties nousijasta on kiusaamaan Realia. Los Blancos saa kuitenkin sairastuvalta vahvistuksia jo ennestään vahvaan ryhmäänsä. Sekä Karim Benzeman että James Rodriguezin odotetaan saavan minuutteja Las Palmasia vastaan.

Kaiken lisäksi maalivahti Keylor Navas pelaa loistavaa kautta. Real Madridin verkkoon on tehty vain kolme maalia yhdeksässä ottelussa. Kaikki merkit viittaavat selvään kotivoittoon.

Real Madrid voittaa päästämättä maaliakaan, 1,82
Tulosveikkaus: 3-0, 8,50

Villarreal-Sevilla

Sarjavitonen Villarreal isännöi Sevillaa, joka aloitti kautensa huonosti, mutta on sittemmin kiivennyt liigassa kahdeksanneksi.

Villarreal oli taannoin sarjakärjessä, mutta kolmesta edellisestä ottelustaan Keltainen sukellusvene on saanut vain yhden pisteen. Sevillan neljä viimeistä ottelua ovat puolestaan tuoneet kolme voittoa ja tasapelin. Tämän jakson aikana Sevilla voitti myös Barcelonan. Unai Emeryn joukkue on päässyt tasolleen, ja jatkoa on lupa odottaa.

Villarrealin maalihanat ovat kuivuneet, sillä joukkue on tehnyt vain kaksi maalia neljässä edellisessä ottelussaan. Samassa ajassa Sevilla on iskenyt 11 maalia.

FBL-EUR-C1-SEVILLA-MOENCHENGLADBACH : News Photo

Kevin Gameiro iski viikko sitten hattutempun, kun Sevilla voitti Getafen. Jevhen Konopljanka on sopeutunut hyvin, ja ukrainalainen on alituinen uhka laidallaan.

Villarrealin on palattava nopeasti voittojen tielle, joten Cedric Bakambun ja Roberto Soldadon on parannettava otteitaan. Kumpikin aloitti kautensa lupaavasti, mutta sittemmin kaksikon yhteispeli on heikentynyt.

Kummallakin joukkueella riittää taitoa, joten edessä on viihdyttävä ottelu. Kuntopuntari puoltaa vierasjoukkueen menestyksiä.

Kevin Gameiro tekee maalin, 3,15
Jevhen Konopljanka tekee maalin, 4,75
Tulosveikkaus: 0-2, 20,00

Getafe-Barcelona

Viime kauden vastaava kohtaaminen päättyi yllättäen maalittomaan tasapeliin. Kotiottelussaan Barca sitten pöllyttikin Getafea 6-0. Tänä lauantaina tulos lienee jotakin siltä väliltä.

Getafen puolustuspään heikkoudet tulivat esiin viikko sitten, kun joukkue hävisi Sevillalle 0-5. Joukkue rikkoi kolme kertaa rangaistuspotkun arvoisesti ja sai punaisen kortin. Mikä uskomattominta, otteluun mahtui vielä kaksi tilannetta lisää, joista olisi pitänyt viheltää rankkari!

Getafen puolustajat ovat vaikeuksissa, jos vastustajalla on nopeajalkaisia ja taitavia hyökkäyspään pelaajia. Voi siis vain arvailla, mihin Barcelona pystyy. Neymar ja Luis Suarez ovat hyvässä vireessä ja odottavat innolla Getafen hitaiden puolustajien kohtaamista. Myös loukkaantumisesta pelikuntoon toipunut Andres Iniesta on päässyt urallaan muutamasta vastustajasta ohi.

FC Barcelona v SD Eibar - La Liga : News Photo

Barca on kärsinyt jo kaksi vierastappiota, mutta Getafe tuskin pystyy uusimaan Celta Vigon ja Sevillan temppuja.

Barcelona voi iskeä taululle rumatkin lukemat, ja myös Blaugranan ensimmäinen nollapeli kahdeksaan otteluun on lähellä.

Luis Suarez tekee vähintään kaksi maalia, 4,75
Neymar tekee vähintään kaksi maalia, 4,75
Tulosveikkaus: 0-4, 16,00