La Liga: Malaga ja Athletic tyytyvät pistejakoon


La Ligan lauantain kohokohta on Malagan ja viime kauden sarjanelosen Athleticin kohtaaminen. Baskijoukkueetta saattaa häiritä tulevan keskiviikon tärkeä Mestarien liigan pudotuspelikierroksen toinen osaottelu Napolia vastaan.

Malaga lähtee kauteen uuden valmentajan johdolla. Joukkueen riveissä on tukku uusia pelaajia. Seuran omistaja Sheikh Abdullah Bin Nasser Al-Thanin kiikarissa on Mestarien liiga, fanit puhuvat realistisemmin keskikastin sijoituksista.

Malaga 2.85, tasapeli 3.25, Athletic 2.55

Kokoonpanot

Athletic-luotsi Ernesto Valverdella ei ole loukkaantumishuolia. Kierrätystä on kuitenkin luvassa. Ainakin Oscar De Marcosia, Carlos Gurpeguita, Benat Etxebarriaa ja Markel Susaetaa saatetaan lepuuttaa. Peliaikaa povataan Ander Iraolalle, Mikel San Joselle, Borja Vigueralle ja Ibai Gomezille.

Malagan uudet hankinnat Guillermo Ochoa, Luis Alberto, Ricardo Horta ja Miguel Torres saattavat debytoida uuden seuransa paidassa.

Vire

Athletic aloitti tiistain 1-1-tasapelin Napolin vieraana hermoillen, mutta hallitsi sitten ottelua pitkiä jaksoja. Kotijoukkue punnersi kuitenkin lopulta tasoihin. Tulos oli kuitenkin Athleticille hyvä. Joukkue näyttää jo olevan hyvässä lyönnissä.

Malagan tilannetta on monien muutosten takia vaikeampi arvioida. Harjoitusotteluissaan Los Boquerones on kukistanut Newcastlen ja West Hamin, mutta viimeinen lämmittelyottelu päättyi 0-2-tappioon Fiorentinalle.

Valmentajien suusta

Javi Gracia (Malaga): "Haluan voittaa, mutta en millä tavalla tahansa. Sellainen asenne toimisi vain lyhyellä tähtäimellä."

Ernesto Valverde: "Pelasimme Napolia vastaan 65-70 minuuttia todella hyvin. Se oli erittäin kiihkeä ottelu."

Avainasiat

Athleticin keskittyminen

Mestarien liigan lohkovaiheeseen pääsy on tämän hetken ykkösasia, joten motivaatio ja keskittyminen voivat olla kysymysmerkkejä.

Malagan lähestymistapa muuttuu

Malagan uuden valmentaja Javi Gracian La Liga -kokemus rajoittuu putoaja-Osasunan luotsaamiseen viime kaudella. Malagalla voi mennä aikaa uuden valmentajan tyylin sisäistämiseen.

Tulosveikkaus

Tasapeli olisi tässä vaiheessa kummallekin hyvä tulos. 1-1, 6,40.

Pelivihje

Kummallakin joukkueella on todennäköisesti tekemistä puolustusorganisaation kanssa. Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,80.

Lyö Vetoa Ottelusta Täällä!