La Liga: nuori Barcelona Messin johdolla avausvoittoon


Barcelona 1.10, tasapeli 11.00, Elche 22.00

Kokoonpanot

Barcelonan Neymar kärsii polvivammasta, Pedro Rodriguezilla on mahapöpö ja Luis Suarez on tunnetusti pelikiellossa. Nuoret Rafinha, 21, ja Munir El-Haddadi, 18, saattavat olla hyökkäyspäässä avauksessa Lionel Messin rinnalla.

Elche päätti viime kauden hienosti yltämällä Barcelonaa vastaan maalittomaan tasapeliin viimeistä edellisellä kierroksella. Harjoituskauden joukkue selvitti tappioitta. Tämä ottelu on kuitenkin kova testi kauden alkajaisiksi.

Valmentajien suusta

Luis Enrique (Barcelona): "Olemme hyvässä kunnossa, kuten odotinkin. Kehitymme entisestään otteluiden ja harjoitusten myötä."

Fran Escriba (Elche): "Uskon, että olemme hyvin valmistautuneita kauden alkuun. Joukkue on tehnyt hyvin töitä. Olemme valmiita."

Avainasiat

 

Onko Messi valmis?

Neymarin ja Suarezin poissaolojen myötä Barca luottaa jälleen Messiin. Kirppu vaikutti terävältä Club Leonia vastaan, mutta hän on pelannut harjoituskaudella vain 63 minuuttia.

Pysyykö Elche tiiviinä?

Viime kaudella Elchen puolustus oli hyvin organisoitu, mutta kesällä se menetti keskikentän pohjapelaajansa Carlos Sanchezin ja Ruben Perezin.

Tulosveikkaus:

3-0, 6,50. Neymarin loukkaantumisen takia Barca tekee "vain" kolme.

Pelivihje:

Kotijoukkueen voitto kummallakin puoliajalla ei tarjoa huippukerrointa (1,75), mutta on silti pelikelpoinen idea.

Lyö vetoa La Ligasta täällä!