La Liga: Real Madrid ei anna Málagan yllättää


Málaga 12.00, tasapeli 6.00, Real Madrid 1.22

 

Málaga on napsinut pari hyvää tulosta muita putoamista vastaan taistelevia joukkueita vastaan. Nyt joukkue onkin kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella. Maaliin on vielä matkaa, mutta Bernd Schüsterin ryhmän pyörät pyörivät ainakin oikeaan suuntaan. Vireen ylläpitäminen on kuitenkin valtava haaste luotsin ex-seuraa vastaan.

Real Madrid kukisti Levanten rutiinilla. Los Blancos ei tee virheitä, ja se näyttää joukkueelta, joka voi vieläkin kehittyä. Paras avauskokoonpano alkaa löytyä, ja vaihtopenkille jäävät pelaajat pelaavat hyvin saadessaan tilaisuuden.

Oikean laitapuolustajan henkilöllisyyttä ei tarvitse enää arpoa, sillä Álvaro Arbeloa on sivussa loppukauden. Tontti on nyt Dani Carvajalin. Sergio Ramos on pelikiellossa otettuaan sopivaan aikaan kauden kymmenennen varoituksensa: näin Ramos on pelikelpoinen ensi viikolla Barcelonaa vastaan.

Karim Benzema on tehnyt kuusi maalia yhtä monessa ottelussa. Ranskalaisen avausmaalikerroin on 4,60. Real on tehnyt maalin ensimmäisen vartin aikana viidesti kuudessa viime ottelussaan, ja tänään Los Blancosin onnistuminen ensimmäisen 15-minuuttisen aikana antaa kertoimeksi 2,75.

Real on pitänyt nollan neljästi kuudessa viime ottelussaan kaikki kilpailut mukaanlukien. Sarjataulukon alemman puoliskon joukkueita vastaan Madrid ei yleensä päästä maaleja. Vierasvoitto nollapelillä tarjoaa kertoimen 1,95.

Tulosveikkaus: 0-2 (7,50)

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana täällä!