La Liga: Real Madrid ja Rayo Vallecano tarjoavat maalijuhlan


Real Madridin ja Manchester Unitedin kohtaamisen oli tarkoituskin olla Cristiano Ronaldo -show ja päätähti noudatti käsikirjoitusta.

Puskiessaan maalinsa hän oli niin pitkään ilmassa, että ajan olisi voinut luulla pysähtyneen. Manchester United johti vain kymmenen minuuttia ennen kuin seuran entinen sankari tasoitti ottelun.

Ronaldo ei ollut huono, mutta jotain puuttui. Ne, jotka näkivät hänen tunnin mittaisen esityksensä Sevillaa vastaan tietävät, mitä tarkoitan. Toki vastustaja oli huipputasoa ja tunteet vaikuttivat peliin, kuten Ronaldo itsekin myönsi, mutta ajoittain hän pelasi ylihienosti. Cristiano Ronaldo on oma itsensä silloin kun hän on ennen kaikkea tehokas.

Rayo Vallecanolla on La Ligan pienin budjetti, seura on vararikossa ja se menetti 13 pelaajaa viime kesänä. Heidän joukossaan lähti Valioliigan uusi tähti Michu. Silti joukkue suorastaan liitää. Rayo Vallecano on sarjataulukossa kuudentena, sillä se löytää pelaajistoonsa hiomattomia timantteja ja pitää heistä hyvää huolta. "Emme voi tarjota potentiaalisille pelaajille mitään kovin konkreettista. Voimme tarjota heille kiintymystä ja siirtoikkunan", urheilutoimenjohtaja Felipe Miñambres selittää.

Kokoonpanot

Pelikiellot vaikeuttavat Real Madridin kokoonpanon valitsemista. Álvaro Arbeloa, Luka Modrić ja Gonzalo Higuaín ovat sivussa. Michael Essienin, Pepen ja Kakán odotetaan olevan avauksessa.

Hyvävireinen Rayo tuskin tekee paljoa muutoksia. Mikel Labaka ja Rodri eivät ole käytettävissä. Atlético Madridiin yhdistetty Léo Babtistão aloittaa jälleen kärjessä.

Vire

Madridin kausi La Ligassa on ollut hirveä, mutta kotistadionillaan se on ollut voittamaton. Vain Valencia ja Espanyol ovat saaneet mitään mukaansa Santiago Bernabeulta. Fanit ovat nähneet tukuttain maaleja. Madrid on tehnyt kaikissa kolmessa edellisessä ottelussaan neljä osumaa. Yli 3,5 maalin kerroin on 1,65.

Rayolla on neljä voittoa kuudesta viime ottelusta. Viime viikolla se kaatoi sarjakakkosen Atléticon. Ei ole sattumaa, että voitoista kolme tuli kotikentällä. Vain neljä vierasottelua voittanut Rayo on matkapeleissä eri joukkue.

Aiemmat kohtaamiset

Vallecano on hävinnyt Real Madridille kuudesti peräkkäin. Edellinen visiitti Santiago Bernabeulle päättyi 2-6-tappioon, jonka kerroin on tällä kertaa 60,00.

Maalintekijäveikkaus

Kaká oli Sevillaa vastaan loistava siihen nähden, että hän on pelannut tällä kaudella melko vähän ja ollut avauksessa vain neljä kertaa kaikki kilpailut mukaanlukien. Sillä esityksellä hän olisi minkä tahansa La Liga -seuran avauksessa, ellei peräti minkä tahansa eurooppalaisen seuran avauksessa. Brassia on epäreilulla tavalla verrattu Fernando Torresiin.

Edellisessä esiintymisessään Osasunaa vastaan Kaká lensi ulos, joten oli tärkeää, että hän osoitti tyyneyttä ja malttia Sevillaa vastaan. Los Blancos on niin paljon sarjakärkeä perässä, että keskikenttäpelaaja voi hyvinkin saada sauman näyttää potentiaalisille kosijoilleen ja uudelle Brasilian maajoukkuevalmentaja Luiz Felipe Scolarille, että 30-vuotiaalla on bensaa jäljellä. Kakán maalikerroin on 7,75.

Tuomio

Rayo Vallecanon hyökkäysinto vastaan yksi maailman parhaista vastahyökkäysjoukkueista. Vallecano prässää aggressiivisesti, jolloin linjan taakse jää tilaa. Sen hyödyntämiseen Realilla on täydelliset pelaajat. Ottelusta tulee sekä maalirikas että viihdyttävä. Lopulta Real Madrid kuittaa voiton kertoimella 1,18.

Bonusveto

Karim Benzema teki viime lauantaina 50. maalinsa valkopaidassa. Higuaín on sunnuntaina sivussa, joten ranskalainen on Ronaldon ohella Madridin ykköspyssy. Kerroin sille, että Benzema tekee vähintään kaksi maalia, on 4,50.

Tulosveikkaus: Real Madrid 3-2 Rayo Vallecano (16.00)

Lyö vetoa ottelusta täällä!