La Liga: Real Madrid voittaa Malagan Balen paluuottelussa


Espanja varmisti paikkansa ensi kesän MM-kisoissa, joten Iberian niemimaalla keskitytään taas La Ligaan. Real Madrid lähtee kuromaan Barcelonan ja naapurinsa Atletico Madridin etumatkaa kiinni. Kärkeen on ennen lauantain Malaga-kotiottelua matkaa jo viisi pistettä. Barcelona matkustaa Osasunan vieraaksi. Sekä Lionel Messi että Neymar lienevät katalaanien avauksessa.

Real Madrid 1.20, tasapeli 7.00, Málaga 14.00

Marca uutisoi tällä viikolla, että Gareth Bale kärsisi välilevyn pullistumasta. Real Madrid ja Balen agentti kiistivät tiedon nopeasti. Seura myönsi, että laiturin selässä on "pieni, krooninen pullistuma", mutta kertoi sen olevan yleistä jalkapalloilijoiden keskuudessa. Balen agentti Jonathan Barnett puolestaan sanoi, että pelaajan reidessä on pieni repeämä. Niin tai näin, walesilaisen odotetaan olevan mukana tässä ottelussa ainakin jonkin aikaa.

Yllättävä 0-1-kotitappio Osasunalle katkaisi Malagan viiden ottelun tappiottoman putken. Keskikenttäpelaaja Pedro Moralesin mukaan Malaga pystyy parempaan. "Alkukautemme on ollut hyvä. Pienten yksityiskohtien takia olemme menettäneet tarjolla olleita pisteitä", Morales sanoi.

Morales kohtaa keskikentällä Luka Modricin, jonka Morales korvasi Dinamo Zagrebissa, kun kroatialainen lähti Tottenhamiin. Pelintekijöistä jompikumpi voi hyvinkin tehdä ottelun ensimmäisen maalin. Moralesin kerroin tempulle on 16,00, Mordicin 10,00.

Malaga on tehnyt vähintään kaksi maalia kolmella viime visiitillään Santiago Bernabulle. Näissä kohtaamisissa on tehty yhteensä yhdeksän maalia pelkästään toisilla puoliajoilla. Yli 2,5 maalia toisella puoliajalla antaa kertoimen 2,55.

Tulosveikkaus: 3-1 (10,00)

Osasuna 14.00, tasapeli 6.25, Barcelona 1.22

"Viime vuonna heillä oli vaikeuksia, toissa vuonna me voitimme 3-2. Uskomme, että voimme saada hyvän tuloksen". Näillä sanoilla Osasuna-laituri Sisi muistutti Barcelonaa katalaanijätin viime vuosien vaikeuksista Pamplonassa.

Osasunan riveissä varmasti uskotaan, että "ylimääräinen" valmistautumisaika on elintärkeä etu. Barcelonan supertähdet nimittäin viettivät tauon maajoukkueidensa mukana. Osasunan pelaajien itseluottamus on ollut selvästi esillä kahden viime viikon aikana lehdistötilaisuuksissa, vaikka joukkueet ovat aivan eri päissä sarjataulukkoa. Osasuna tarjoaakin vedonlyöjälle hyviä kertoimia: tuplamahdollisuuskohteessa kotivoitto tai tasapeli antaa kertoimen 4,30.

Lionel Messin odotetaan palaavan Barcan kokoonpanoon. Hänen aisaparinsa Neymar lausui ylisanoja argentiinalaisesta ja alustaan Barcelonassa. "Tämä on unelmien täyttymys, sanoinkuvaamaton kunnia. Messi on upea pelaaja, nero sekä kentällä että sen ulkopuolella", Neymar hehkutti.

Seitsemän kuukauden tauon ja lukuisten loukkaantumisten jälkeen Carles Puyol on lähellä pelikuntoa. Barca on kaivannut toppariaan kipeästi. Paluu tulee kreivin aikaan, sillä seuraavaksi edessä on tärkeät ottelut AC Milania ja Real Madridia vastaan.

Osasuna on tehnyt avausmaalin kolmessa edellisessä kotiottelussaan Barcelonaa vastaan. Tällä kaudella kolme maalia ampunut Oriol Riera on Osasunan paras maalintekijä. Kerroin sille, että Riera tekee avausosuman lauantaina, on 14,00.

Tulosveikkaus: 2-2 (18,00)

Lyö vetoa La Ligasta ja katso ottelut suorina lähetyksinä täällä!