Shefki: Ronaldo ja Bale nostavat Realin tasapeliin


Tämän illan ehdoton spektaakkeli on El Clasico. Unibetin futislähettiläs Shefki Kuqi ennakoi ottelusta tasaista ja uskoo Gareth Balen nousevan vihdoin esille.

- Barca johtaa sarjaa, mutta eroa Realiin on vain kolme pistettä. Viime viikonlopun tasuri oli iso yllätys, eikä Milanostakaan tarttunut pistettä enempää mukaan. Siinä valossa voidaan sanoa, että vähän nihkeästikin Juven kaatanut Real lähtee otteluun parin voiton jälkeen paremmista asemista, mikä tasoittaa tilannetta, Shefki arvioi.

Realin alkukautta ovat varjostaneet fanien ja pelaajien pettymys Mesut Özilin myyntiin. Myös Gareth Bale ja hänestä maksettu megalomaaninen siirtokorvaus ovat saaneet kritiikkiä osakseen. Minkälaista kautta ennustat Balelle?

- Täytyy muistaa, ettei Balella ollut pre seasonia ollenkaan. Lisäksi pikkuvammat ovat häirinneet muutenkin hankalaa alkukautta. Mun mielestä Bale sopii kuitenkin Realiin paremmin kuin Neymar Barcelonaan. Bale ja Ronaldo ovat yhdessä pelottava kaksikko, Shefki kommentoi.

- Neymar puolestaan sai rauhassa koko kesän tutustua seuraan, pelikavereihin ja valmentajaan. Barcan pelityylissä ei kuitenkaan ole helppoa tulla sisään uutena kaverina – kysykää vaikka Zlatanilta! Tämän varjolla veikkaan, että Balesta tulee Madridissa vielä isompi menestys kuin mitä Neymarista Barcassa.

Ottelu on ensimmäinen El Clasico molempien joukkueiden valmentajille. Kummalla näet paremmat eväät kiihkeään kamppailuun?

- Tata Martino on aloittanut hyvin. Hän on uskaltanut vaihtaa Messin, Xavin ja Iniestankin tarvittaessa. Fabregas on saanut enemmän peliaikaa, mikä näkyy hänen otteissaan. Mä arvostan kuitenkin Ancelottia ja hänen tapaansa saada aikaan tuloksia. Mies on voittanut niin Milanissa, Chelseassa kuin PSG:ssäkin, Shefki sanoo.

Minkälaista tulosta veikkaat ottelusta ja mihin se ratkeaa?

- Mitään nollanollaa tästä ei varmasti tule. Barca on vähän vahvempi ja kotietu on kotietu, mutta viime aikaisten tulosten varjossa sanon vähän yllättäen 2-2.

- Messi ei ole vielä ihan täydessä pelikunnossa loukkaantumisen jälkeen, mutta eiköhän hän taas maalin tee. Ronaldo ja Bale tasaavat onnistuessaan puntteja, joten monen maalin huippumatsi tulossa, Shefki ennakoi.

Voita Lionel Messin tai Cristiano Ronaldon pelikenkä nimikirjoituksella! Tsekkaa Unibetin El Clasico -kilpailu.

Unibetin kertoimet El Clasicoon:

Barcelona 1,76
Tasapeli 3,90
Real Madrid 4,40

Shefkin tulosveikkaus 2-2: 11,00

Maaleja yhteensä: yli 3,5 2,30

Tasapeli ja maaleja yhteensä yli 2,5: 5,75

Molemmat joukkueet tekevät maalin: 1,48

Messi tekee maalin: 1,70
Cristiano Ronaldo tekee maalin: 2,33
Bale tekee maalin: 4,10
C. Ronaldon laukaukset kohti maalia: yli 2,5 1,75

Lisää kertoimia tästä