Alle 20-vuotiaiden MM-kisat: Isäntämaa kohtaa Ranskan


Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa päästään tänään neljännesvälierien makuun. Isäntämaa kohtaa kivikovan Ranskan. Kumpikin joukkue on pelannut hyvin, mutta vain toisen turnaus jatkuu.

Ranska meni kisojen "kuolemanlohkosta" jatkoon voittamalla Ghanan ja pelaamalla tasan USA:n kanssa. Jatkopaikka aukesi Espanjalle kärsitystä 1-2-tappiosta huolimatta. Ranskalla on hyvät mahdollisuudet myös puolivälieriin, vaikka kotiyleisö tulee tekemään kaikkensa, ettei näin kävisi.

Turkki jätti jatkopaikan varmistamisen viime tinkaan. Lohkon kakkospaikka Kolumbian takana varmistui, kun Okay Yokuslu teki 87. minuutilla voittomaalin Australian verkkoon ja pudotti oseanialaiset turnauksesta. Turkin ensimmäisen maalin ottelussa teki Hamburger SV:n sopimuspelaaja Hakan Calhanoglu. Tuleva huippupelaaja tulee aiheuttamaan hankaluuksia myös Ranskalle.

Turkin riveistä puuttuu pelikieltoa kärsivä Ibrahim Yilmaz, Ranskalta samasta syystä Lyonin puolustaja Samuel Umtiti. Juventuksesta tuttu Paul Pogba on puolestaan sovittanut pannansa ja palaa Ranskan kokoonpanoon.

Ranskan alkulohkosaldo (voitto, tasapeli ja tappio) ei täysin vakuuta, mutta kolikon toinen puoli on se, että joukkueella on vielä kapasiteettia parantaa. Jos Ranska saa koneensa käyntiin, ottelusta liikkuvaa ja yksilötaitoa pullollaan olevaa Turkkia vastaan tulee todella mielenkiintoinen.

Kertoimet: Ranska U20 - Turkki U20

1. 2,15
X. 3,20
2. 3,25

Lyö vetoa alle 20-vuotiaiden MM-kisoista täällä!