Alle 20-vuotiaiden MM-kisat: Kolumbia jatkoon, Etelä-Korea kotiin


Kolumbia aloitti turnauksensa tasapelillä Australiaa vastaan, mutta on parantanut peliään ja noussut mestariehdokkaiden joukkoon. Illalla vastassa on Etelä-Korea, jonka käyrä osoittaa toiseen suuntaan. Turnaus alkoi hyvin, mutta lohkovaihe päättyi tappioon Nigerialle.

Kolumbia lähti turnaukseen yhtenä ennakkosuosikkina. Australia-tasapeli oli kömmähdys, mutta voitot isäntämaa Turkista (1-0) ja El Salvadorista (3-0) kertoivat paremmasta. Hallitsevan Etelä-Amerikan mestarin paras pelaaja on toistaiseksi ollut Juan Quintero, joka kaiken muun ohessa on tehnyt kaksi maalia. Toinen niistä oli voitto-osuma Turkin verkkoon. Turkkia ja El Salvadoria vastaan Kolumbia todellakin näytti mestariehdokkaalta. Etelä-Korealle haaste onkin erittäin kova.

Etelä-Korea aloitti turnauksensa voitolla Kuubasta, mutta jäi sitten tasapeliin Portugalia vastaan ja hävisi lohkonsa viimeisen ottelun Nigerialle. Joukkueella on myös loukkaantumishuolia. Muun muassa kaksi maalia tehnyt joukkueen tähti Ryu Seungwoo saattaa olla sivussa.

Kolumbia on voittajasuosikki, minkä kertoimetkin osoittavat. Turnauksessa on nähty paljon yllätyksiä, mutta tässä ottelussa täytyy tapahtua jotain todella erikoista, jotta Kolumbia ei menisi jatkoon. Tasoero on yksinkertaisesti liian suuri.

Kertoimet: Kolumbia - Etelä-Korea

1. 1,67
X. 3,60
2. 4,90

Lyö vetoa alle 20-vuotiaiden MM-kisoista täällä!