Argentiina-Bosnia ja Hertsegovina: 10 tilastoa


10. Argentiina on voittanut maiden kaksi aiempaa kohtaamista. Molemmat olivat harjoitusotteluita. Argentiina on voittajasuosikki kertoimella 1,40.

9. Bosnia ja Hertsegovina on Brasilian turnauksen ainoa ensikertalainen. Bosnian voittokerroin on 9,00.

8. Argentiinan yhdeksästä edellisestä MM-ottelusta eurooppalaisjoukkuetta vastaan neljä on päättynyt tasan. Pistejaon kerroin on 4,70.

7. Näistä otteluista Argentiina on voittanut vain kaksi ja hävinnyt kolme. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai Bosnian voiton kerroin on 2,90.

6. Argentiina on hävinnyt 12 edellisestä MM-kisojen lohkovaiheen ottelustaan vain yhden. Argentiinan tuplamahdollisuuskerroin on 1,09.

 

5. Näissä otteluissa Argentiina on päästänyt vain neljä maalia. Argentiinan nollapelikerroin on 1,92.

4. Argentiina teki karsinnoissa 35 maalia. Lukema oli Etelä-Amerikan karsintojen suurin. Kerroin Argentiinan onnistumiselle maalinteossa kummallakin puoliajalla on 2,28.

3. Edin Dzeko on tehnyt Bosnian ja Hertsegovinan paidassa 35 maalia 62 maaottelussa. Dzekon avausmaalikerroin on 9,00.

2. Dzekon seurajoukkuekaveri Sergio Aguero teki päättyneellä kaudella Manchester Citylle 28 maalia kaikki kilpailut mukaanlukien. Agueron maalikerroin on 2,10.

1. Lionel Messi on tehnyt MM-kisoissa vain yhden maalin 571 peliminuuttinsa aikana. Kerroin Barcelona-hyökkääjän kahden maalin illalle on 5,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!