Argentiina-Sveitsi: 10 tilastoa


10. Argentiina on voittanut kolme edellistä MM-kisojen neljännesvälieräänsä. Albiceleste on tänäänkin suosikki kertoimella 1,50.

9. Sveitsi on voittanut vain yhden kuudesta edellisestä MM-ottelustaan eteläamerikkalaismaita vastaan. Se voitto tuli kuitenkin tässä turnauksessa Ecuadoria vastaan. Sveitsin kerroin on 7,00.

8. Argentiinan neljä edellistä MM-ottelua eurooppalaismaata vastaan on päättynyt tasan. Tasapeli varsinaisella peliajalla antaa kertoimen 4,40.

7. Argentiina on kuuden ottelun tappiottomassa putkessa Sveitsiä vastaan (4-2-0). Tuplamahdollisuuskohteessa Argentiinan voiton tai tasapelin kerroin on 1,12.

6. Sveitsi on hävinnyt kummankin edellisen ottelunsa MM-kisojen toisella kierroksella. Argentiinan jatkopaikan kerroin on 1,20.

 

5. Argentiina on ollut mukana toisella kierroksella kuudesti ja pudonnut tässä vaiheessa vain kerran. Sveitsin jatkopaikan kerroin on 4,40.

4. Sveitsi on pitänyt nollan seitsemän kertaa 10 edellisessä MM-ottelussaan. Sveitsin voitto nollapelillä antaa kertoimen 11,00.

3. Maat kovat kohdanneet MM-kisoissa vain kerran. Vuonna 1966 Argentiina voitti Sveitsin 2-0. Argentiinan 2-0-voiton kerroin on 8,00.

2. Lionel Messi on tehnyt neljä maalia kolmessa ottelussa tässä turnauksessa. Argentiinan kapteenin avausmaalikerroin on 3,85.

1. Xherdan Shaqiri teki alkulohkon päätösottelussa Hondurasia vastaan MM-historian 50. hattutempun. Kerroin Shaqirin vähintään kahden maalin iltapuhteelle on 21,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!