Australia-Espanja: 10 tilastoa


10. Puolustava mestari Espanja on vaarassa hävitä kaikki kolme otteluaan näissä MM-kisoissa. Se oli 13 kertaa peräkkäin kisoihin osallistuneelle maalle ensimmäinen kerta. Australian voiton kerroin on 8,00.

9. Keskiviikkona Espanja hävisi toista kertaa peräkkäin, nyt Chilelle 0-2. Viimeksi Espanja pelasi kolme peräkkäistä voitotonta ottelua välillä marraskuu 2000-helmikuu 2001. Tuplamahdollisuuskohteessa Australian voiton tai tasapelin kerroin on 3,00.

8. Australia on hävinnyt 11 edellisestä ottelustaan kahdeksan. Myös sen molemmat MM-pelit ovat päättyneet tappioon. Espanjan voiton kerroin on 1,38.

7. Espanja on kahdessa ottelussaan laukonut maalia kohti 24 kertaa, mutta tehnyt vain yhden maalin. Nollille jääminen Australiaa vastaan antaisi kertoimen 8,50.

6. Tim Cahill on tehnyt maalin Australian kummassakin ottelussa, mutta Espanja-ottelun hän huilaa pelikiellon takia. Espanjan voitto ilman takaiskumaaleja antaa kertoimen 2,40.

Espanjan putoamisen varmistanut 0-2-tappio Chilelle:

 

5. Espanja on taklannut turnauksessa vasta 18 kertaa ja voittanut tilanteista 12. Kerroin punaiselle kortille ottelussa on 5,00.

4. Eduardo Vargas vei Chilen johtoon Espanjaa vastaan. Se oli ensimmäinen kerta neljään otteluun, kun Espanja ei tehnyt avausmaalia. Tänään kerroin sille, että Espanja tekee ensimmäisen maalin, on 1,30.

3. Australia on mennyt tasatilanteessa tauolle kolmesti neljässä viime ottelussaan. Puoliaika/lopputulos-vedon yhdistelmä tasapeli/tasapeli antaa kertoimen 7,00.

2. Jordi Alba on antanut enemmän syöttöjä omille (127) kuin kukaan muu Espanjan pelaaja, mutta vasen pakki ei ole vielä voittanut yhtään taklaustilannetta. Alban avausmaalikerroin on 20,00.

1. Mile Jedinak teki Hollanti-ottelussa rankkarista maajoukkueuransa viidennen maalin. Australian keskikenttämiehen maalikerroin on 6,50.

Lyö vetoa ottelusta täällä!