Brasilia-Venäjä: 10 tilastoa


10. Brasilia ja Venäjä kohtaavat maanantaina kuudennen kerran. Brasilia on voittanut Venäjän neljästi eikä ole hävinnyt keskinäistä ottelua koskaan. Brasilian voittokerroin on 1,55.

9. Viime kesän EM-kisoissa Kreikkaa vastaan pudonnut Venäjä ei kuitenkaan ole hävinnyt kisojen jälkeen peliäkään: saldona on viisi voittoa ja kaksi tasapeliä. Venäjän voittokerroin on 6,00.

8. Joukkueiden ainoa tasapeli pelattiin harjoitusottelussa elokuussa 1996. Ronaldo teki tuolloin brasseille viime hetken tasoituksen. 2-2-lopputuloksen kerroin on 16,00.

7. Neuvostoliitto ja Brasilia pelasivat vastakkain vain kerran. Vuoden 1982 MM-kisoissa Neuvostoliitto menetti taukojohtonsa Brasilialle, joka voitti 2-1. Kerroin sille, että Venäjä johtaa ottelua tauolla, mutta Brasilia voittaa, on 24,00.

6. Brasilian keskikenttämies Oscar teki viime torstaina Italiaa vastaan uransa neljännen maaottelumaalin. Hän on tehnyt maanantai-illan peliareena Stamford Bridgellä tällä kaudella kuusi maalia Chelsea-paidassa. Oscarin maalikerroin on 3,20.

5. Venäjän Roman Shirokov on tehnyt maalin kolmessa viime maaottelussaan. Zenitiä edustavan keskikenttäpelaajan maalikerroin on 8,75.

4. Brasilian kaksi edellistä harjoitusottelua puolueettomalla kentällä on päättynyt tasan. Maanantaina tasapelin kerroin on 3,60.

3. Luiz Felipe Scolarin miehistö on neljän ottelun voitottomassa putkessa (tasapeli, tappio, tappio, tasapeli). Venäjä on voittanut seitsemästä viime ottelustaan viisi. Tuplamahdollisuusvedossa kerroin tasapelille tai Venäjän voitolle on 2,26.

2. Moskovan Dynamon hyökkääjä Aleksandr Kokorin on tehnyt tällä kaudella seura- ja maajoukkuepaidoissa 12 maalia 14 ottelussa. Kokorinin avausmaalikerroin on 15,00. Kerroin sille, että mies juhlistaa iltaa vähintään kahdella maalilla, on 30,00.

1. Venäjä on tehnyt maalin seitsemässä viime ottelussaan, Brasilian vastaava putki on 11 pelin mittainen. Yli 2,5 maalin kerroin on 1,85.

Lyö vetoa ottelusta täällä!

Ottelu nähtävissä suorana Unibetin sivuilla yo. linkin kautta - rekisteröidy Unibetin asiakkaaksi täällä!