Brasilia-Venäjä: tiivistyykö Brasilian puolustus?


Brasilian tasapeli Italiaa vastaan antoi sambamaalle sekä ilon- että huolenaiheita Confederations Cupin alla. Selecaon hyökkäyspeli rullasi hienosti, mutta Genevessä puolustus aukesi helposti toisella jaksolla, kun Italia painoi päälle. Nyt Luiz Felipe Scolari johdattaa joukkonsa Länsi-Lontooseen otteluun Venäjää vastaan.

Kokoonpano

Scolari peluuttanee pitkälti samaa ryhmää kuin Italiaa vastaan, mikä tietäisi avauskokoonpanon paikkoja Fredille ja Hernanesille. Thiago Silvaa säästeltiin torstaina, joten toppari toivoo nyt olevansa avauksessa. Myös Hulkin ja Fernandon tilalle saatetaan tuoda tuoreempia jalkoja.

Venäjällä on mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja uusia naamoja: Igor Akinfeev, Juri Zhirkov ja Aleksandr Kerzhakov ovat kukin pelanneet yli 50 maaottelua. Oleg Shatov, Dmitri Tarasov ja Maxim Grigoriev yrittävät puolestaan tehdä läpimurtoa maajoukkueeseen.

Vire

Italia-tasapelin myötä Brasilia on voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden. Tosin Argentiinaa vastaan joukkue koostui täysin kotimaisia seuroja edustavia brasseja. Vielä huolestuttavampaa on se, että Brasilia ei ole kukistanut maailman huippumaajoukkueisiin lukeutuvaa ryhmää sitten vuoden 2009.

Venäjä on paremmassa tuloskunnossa kukistettuaan viime kuukausina muun muassa Portugalin ja Islannin.

Edelliset kohtaamiset

Brasilia voitti maiden edellisen kohtaamisen vuonna 2006. Ronaldo teki tuolloin ottelun ainoan maalin. Moni asia on muuttunut siitä ottelusta, mutta muutamia pelaajia on vielä jäljellä: Kaka, Fred, Sergei Ignashevitsh ja Berezutskin kaksoset. Sitä edellinen kohtaaminen on vuodelta 1998, jolloin Brasilia järjesti 5-1-murskajaiset.

Maalintekijäveikkaus

Fred osoitti maalivainunsa Italiaa vastaan. Hänen maalikertoimensa on 2,20. Neymar väläytteli Genevessä ja on myös hyvä vaihtoehto kertoimella 2,15.

Venäjän ykköstykki on avainhyökkääjä Kerzhakov, jonka avausmaalikerroin on 14,00.

Tuomio

Brasilia haluaa epäilemättä paikata Italia-ottelussa nähtyjä virheitä tietyillä osa-alueilla, mutta tehtävä ei ole helppo hyvää Venäjän joukkuetta vastaan. Brasilian niukka voitto on todennäköisin lopputulos, mutta peleihin kelpaa myös kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa (1,83).

Bonusveto

Hulk ei ollut parhaimmillaan Italiaa vastaan ja hyökkääjä saattaa hyvinkin aloittaa Stamford Bridgellä penkillä. Ahkera laukoja on kuitenkin hyvä haku ottelun viimeisen maalin tekijäksi kertoimella 6,25.

Tulosveikkaus: Brasilia-Venäjä 2-1 (8,25

Lyö vetoa ottelusta täällä!

Ottelu nähtävissä suorana Unibetin sivuilla yo. linkin kautta - rekisteröidy Unibetin asiakkaaksi täällä!