Chile ja Egypti kohtaavat alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa


Chilellä tai Egyptillä ei ole tilillään maailmanmestaruutta alle 20-vuotiaiden MM-kisoista. Egypti on pudonnut puolivälierissä kaksissa viime kisoissa. Chile puolestaan pyrkii toistamaan menestyksensä vuodelta 2007, jolloin maa otti pronssia.

Maat ovat päätyneet tasaiseen lohkoon, jonka muut maat ovat Englanti ja Irak. Kumpikin joukkue on yltänyt tämän ikäluokan MM-kisoissa kerran pronssille. Chile nappasi himmeimmät mitalit 2007, jolloin maa oli viimeksi mukana turnauksessa. Nyt Chile osallistuu ikäluokan kisoihin seitsemättä kertaa. Seuraamisen arvoisia chileläisiä ovat puolustuksen Valber Huerta ja Igor Lichnovsky, keskikentän Bryan Rabello sekä hyökkääjä Nicolas Castillo.

Egyptin alle 20-vuotiaiden maajoukkue on mukana turnauksessa kahdeksatta kertaa. Tavoitteena on päästä pidemmälle kuin kahdessa edellisessä turnauksessa, jolloin matka pysähtyi puolivälieriin. Egypti on puolustanut loistavasti, mutta ajautunut vaikeuksiin hyökkäyspäässä. Afrikan mestaruusturnauksessa Egypti päästi vain kaksi maalia, mutta teki itsekin vain seitsemän, vaikka hallitsi otteluita. Maa ei ole aina saanut käyttöönsä kaikkia parhaita pelaajiaan. Jos Egyptin parhaimmisto on nyt käytettävissä, sillä on mahdollisuudet pärjätä lohkossaan. Joukkueen avainpelaajia ovat Massad Awad, Ramy Rabia, Saleg Gomaa ja myös nimellä "Koka" tunnettu Ahmed Hassan.

Egypti on tässä ikäluokassa kokenut arvokisakävijä, minkä pitäisi näkyä myös kentällä. Ottelu voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, etenkin jos Egypti saa hyökkäyspelinsä rullaamaan.

Kertoimet: Chile U20 - Egypti U20

1. 2,00
X. 3,25
2. 3,50

Lyö vetoa alle 20-vuotiaiden MM-kisoista täällä!