Confederations Cup: Brasilia lähettää Meksikon kotiin


Brasilia voi ottaa ison askeleen kohti Confederations Cupin välieriä voittamalla Meksikon. Meksiko puolestaan tarvitsee isäntämaata vastaan vähintään tasapelin pitääkseen jatkohaaveensa hengissä.

Brasilia sai turnauksen lentävän lähdön perjantaina. Neymarin huippusuoritus siivitti Selecaon 3-0-voittoon Japanista.

Luis Felipe Scolarin suojatit ovat suursuosikkeja (1,38) myös Meksikoa vastaan. Italia oli sekä peliajatuksessa että sen toteuttamisessa Meksikoa parempi. Brassien suoraa voittoa parempi vetovalinta on kuitenkin Brasilian voitto yhden maalin tasoituksella (2,06).

Neymarin itseluottamus on varmasti pilvissä. Hänelle siunaantuu maalintekopaikkoja tänäänkin, ja miehen avausmaalikerroin 4,70 on melko kiinnostava. Hulk oli lähellä maalintekoa jo Japania vastaan, ja hänen avausmaalikertoimensa 6,25 on vielä kiinnostavampi. Kerroin Neymarin maalikuninkuudelle on edelleen mukava 10,00, vaikka tähti onnisui jo maalinteossa.

Brasilialla on tukenaan kotietu. Yleisö on varmasti omiensa takana, sillä Japani-ottelu oli erinomainen esitys. Meksiko-otteluun on ennakoitavissa kaksi erilaista juonta. Joko ottelu on tiukka ja varovainen tai sitten peli on vauhdikasta ja määrätietoista. Jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi, sillä kumpikin joukkue haluaa saada edun itselleen aikaisessa vaiheessa.

Siksi voi olla hyvä ratkaisu lyödä vetoa aikaisen avausmaalin puolesta. Kerroin sille, että ensimmäisen 15 minuutin aikana tehdään maali, on 3,00.

Syntyi avausmaali milloin tahansa, Brasilian tason pitäisi ilman muuta riittää lähettämään Meksiko kotimatkalle.

Paras veto: Brasilia (-1) voittaa, 2,06

Lyö vetoa ottelusta täällä!