Confederations Cup: Italia ja Brasilia ratkaisevat lohkovoiton


Sekä Italia että Brasilia on jo varmistanut semifinaalipaikan Confederations Cupissa. Illan ottelussa panoksena on lohkovoitto. Kumpikin joukkue halunnee vahvan alun, sillä lohkovoittaja välttyy kohtaamasta Espanjan välierässä.

Kokoonpano

Italian päävalmentaja Cesare Prandellin olisi syytä jatkaa 4-2-3-1-muodostelmalla, jolla Italia pelasi myös Japania vastaan. Leonardo Bonucci korvaa Andrea Barzaglin puolustuksessa. Keskikentällä puolustuslinjan edessä pelaavat Alberto Aquilani ja Ricardo Montolivo. Mario Balotelli aloittaa yksinäisenä kärkenä. Kolmikon hänen takanaan muodostavat Antonio Candreva, Alessandro Diamanti ja Claudio Marchisio.

Myös Luiz Felipe Scolari tekee todennäköisesti joitakin muutoksia joukkeeseensa. Keskikentällä on tilaa toiselle pelaajalle kaksikosta Hernanes ja Fernando. Kärjen takana pelaavat edelleen Oscar, Neymar ja Hulk. Hyökkääjänä aloittaa Fred.

Vire

Italia voitti Japanin, muttei esiintynyt erityisen vakuuttavasti. Japanilaiset olivat usein vahvempia kaksinkamppailuissa. Nyt Azzurrilla on vähemmän paineita, sillä paikka välierissä on varma.

Brasilia on voittanut kaksi otteluaan, mutta etenkään jälkimmäinen ottelu Meksikoa vastaan ei vakuuttanut ketään. Päähuomion vie upean maalin Meksikon verkkoon tehnyt Neymar.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeksi maat kohtasivat Genovassa harjoitusottelussa maaliskuussa. Ottelu päättyi 2-2 Italian noustua kahden maalin tappioasemasta. Italia on voittanut Brasilian viimeksi Espanjan MM-kisoissa 5. heinäkuuta 1982. Paolo Rossi teki Italian kaikki maalit 3-2-voitossa.

Kertoimet

Brasilia on suosikki kertoimella 1,60. Italian voitto antaa puolestaan kertoimen 5,50. Tasapeli, joka antaisi lohkovoiton maalieron perusteella Brasilialle, on tarjolla kertoimella 3,60. Kumpikin joukkue on varmistanut jatkopaikkansa, joten odotettavissa on avoin ja maalirikas ottelu. Yli 2,5 maalin kerroin on 1,72.

Lyö vetoa Confederations Cupista täällä!