Confederations Cupin finaali: 10 tilastoa


10. Sunnuntainen Confederations Cupin finaali Brasilian ja Espanjan välillä on maiden ensimmäinen kohtaaminen vuoteen. Espanja on voittanut Brasilian kahdesti - kerroin kolmannelle voitolle on 2,60.

9. Näistä voitoista ensimmäinen oli 3-1-voitto Italian MM-kisoissa 1934. Sen jälkeen Espanja on onnistunut Brasiliaa vastaan maalinteossa vain viidesti. Espanjan 3-1-voiton kerroin on 22,00.

8. Maiden kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta Brasilia on voittanut kuusi, kaksi on päättynyt tasan. Brasilian voiton kerroin on 2,60.

7. Luis Felipe Scolarin miehistä on tehnyt vähintään kaksi maalia kaikissa neljässä Confederations Cupin ottelussaan. Kerroin sambamaan onnistumiselle maalinteossa kummallakin puoliajalla on 4,00.

6. Maat ovat viidessä edellisessä keskinäisessä ottelussa tehneet yhteensä viisi maalia. Näistä kohtaamisista ensimmäinen käytiin MM-kisoissa 1962. Espanja eteni sunnuntain finaaliin voitettuaan Italian rangaistuspotkukilpailussa maalittoman tasapelin päätteeksi. 0-0-tuloksen kerroin on 10,00.

5. Fernando Torres on turnauksen paras maalintekijä viidellä maalillaan. Brasilian hyökkääjät Fred ja Neymar ovat tehneet kolme maalia mieheen. Torresin avausmaalikerroin on 7,20.

4. Neymar on ollut turnauksessa neljä kertaa Brasilian avauksessa ja tehnyt kaksi maalia. Tuoreen Barcelona-hyökkääjän avausmaalikerroin on 7,00.

3. Espanja on päästänyt vain yhden maalin koko turnauksessa. Se ei ole päästänyt enempää kuin yhtä maalia 25 viime maaotteluun. Putki alkoi marraskuussa 2011 pelatun Costa Rica -tasapelin (2-2) jälkeen. Kerroin sille, että Espanja pitää maalinsa puhtaana, on 3,35.

2. Fred on tehnyt tämän vuoden kuudessa maaottelussaan viisi maalia. Finaalissa miehen maalikerroin on 3,10.

1. Brasilia on pelannut 22 maajoukkueturnauksen finaalissa ja hävinnyt niistä 10. Se on kuitenkin voittanut molemmat Confederations Cupin finaalinsa, joihin on päässyt. Kerroin Brasilian mestaruudelle on 1,86.

Lyö vetoa ottelusta täällä!