Ecuador-Englanti: 10 tilastoa


10. Englanti ja Ecuador ovat kohdanneet kahdesti aiemmin, vuosina 1970 ja 2006. Englanti voitti molemmat ottelut. Keskiviikkona Miamissa Kolmen leijonan voittokerroin on 1,87.

9. Englanti voitti Ecuadorin 1-0 vuoden 2006 MM-kisojen lohkovaiheessa, kiitos David Beckhamin vapaapotkun. Englanti ei ole koskaan päästänyt maalia Ecuadoria vastaan. Englannin voitto nollapelillä antaa kertoimen 2,95.

8. Englanti on voittanut kaksi ottelua peräkkäin. Sitä ennen marraskuussa se hävisi kahdesti peräkkäin. Tuplamahdollisuuskohteessa ottelun päättyminen jommankumman voittoon antaa kertoimen 1,30.

7. Englannin viidessä viime ottelussa vain toinen joukkue on tehnyt maalin. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,98.

6. Ecuador on voittanut kuudesta viime ottelustaan vain yhden. Voittoisassa pelissään se kaatoi Australian 4-3. Voitto Englannista antaa kertoimen 4,25.

 

5. Viime elokuun jälkeen Ecuador on kohdannut kaksi eurooppalaismaata. Se hävisi Espanjalle ja pelasi Hollannin kanssa tasapelin. Keskiviikkona tasapelikerroin on 3,40.

4. Daniel Sturridge teki viime perjantaina Perun verkkoon kauden 27. maalinsa seura- ja maajoukkueen ottelut mukaanlukien. Osuma oli kuitenkin Sturridgelle vasta toinen seitsemään viime otteluun. Liverpool-hyökkääjän avausmaalikerroin on 5,20.

3. Felipe Caicedo oli seitsemällä maalillaan Ecuadorin paras maalintekijä CONMEBOL-alueen MM-karsinnoissa. Maaleista viisi syntyi pilkulta. Caicedon maalikerroin on 4,00.

2. Raheem Sterling teki päättyneen kauden 33 Valioliiga-ottelussaan yhdeksän maalia 45 laukauksella. Yhteen maaliin Sterling tarvitsi keskimäärin viisi laukausta. Sterlingin maalikerroin on 4,10.

1. Perua vastaan Englanti vei laukaukset 8-3. Kerroin Englannin onnistumiselle maalinteossa kummallakin puoliajalla on 3,15.

Lyö vetoa ottelusta täällä!