Englanti-Puola: 10 tilastoa


10. Englanti on voittanut kuusi edellistä kotiotteluaan Puolaa vastaan. Englanti on tänäänkin suosikki kertoimella 1,22.

9. Puola on voittanut vain yhden seitsemästä edellisestä vierasottelustaan. Tasapelejä tällä ajanjaksolla on kaksi, tappioita neljä. Puolan voitto antaa kertoimen 12,00.

8. Englanti on yhdeksän tappiottoman maaottelun putkessa (viisi voittoa, neljä tasapeliä). Tasapelin kerroin on 6,00.

7. Englanti on jäänyt maaleitta vain kerran 11 edellisessä ottelussaan Puolaa vastaan. Vieraiden nollapeli antaa kertoimen 9,50.

6. Englanti on päästänyt kolmessa edellisessä MM-karsintaottelussaan vain yhden maalin. Englannin voitto nollapelillä antaa kertoimen 1,77.

5. Englanti voitti viime perjantaina Wembleyllä Montenegron 4-1. 4-1-kotivoiton kerroin on tiistaina 65,00.

4. Andros Townsend teki Montenegroa vastaan maalin A-maajoukkuedebyytissään. Tottenham-laiturin maalikerroin on Puolaa vastaan 3,30.

Tässä Townsendin viimeviikkoinen osuma: 

3. Wayne Rooney on tehnyt kuusi maalia Englannin viidessä edellisessä MM-karsintaottelussa. Kerroin sille, että Rooney tekee tiistain ottelun avausmaalin, on 4,20.

2. Jos Frank Lampard tekee maalin, hänestä tulee yhdeksäs pelaaja, joka on tehnyt 30 maalia Englannin paidassa. Chelsean keskikenttämiehen maalikerroin on 3,50.

1. Robert Lewandowski on tehnyt tällä kaudella Borussia Dortmundille yhdeksän maalia yhdeksässä ottelussa. Wembleyllä puolalaishyökkääjän avausmaalikerroin on 12,50.

Tässä kohokohdat Lewandowskin neljän maalin illasta Real Madridia vastaan viime kaudella.