Hollanti-Costa Rica: 10 tilastoa


10. Hollanti ja Costa Rica eivät ole kohdanneet koskaan aiemmin. Hollanti on kohdannut näissä MM-kisoissa kolme eurooppalaismaata ja saalistanut kaksi voittoa sekä tasapelin. Tuplamahdollisuusvedossa Costa Rican voiton tai tasapelin kerroin on 2,65.

9. Hollanti on voittanut kuusi peräkkäistä otteluaan. Se on joukkueen paras putki sitten kahdeksan voiton putken välillä syyskuu 2010-maaliskuu 2011. Hollannin voittokerroin on 1,48.

8. Hollanti on tehnyt kaikissa viidessä kisaottelussaan vähintään kaksi maalia. Kerroin Hollannin onnistumiselle maalinteossa kummallakin puoliajalla on 2,45.

7. Wesley Sneijder teki sunnuntaina Meksikoa vastaan tasoitusmaalinsa, joka oli miehen ensimmäinen osuma näissä kisoissa. Etelä-Afrikassa 2010 Sneijder teki viisi maalia. Costa Ricaa vastaan Sneijderin maalikerroin on 3,20.

Sneijderin maalia Brasiliaa vastaan vuoden 2010 MM-kisoissa:

6. Costa Rica ei ole vielä hävinnyt yhtään ottelua näissä kisoissa, vaikka joukkue on tehnyt kolmessa viime ottelussaan vain kaksi maalia. Costa Rican jääminen maaleitta antaa kertoimen 1,91.

5. Entinen FC Kööpenhaminan keskikenttäpelaaja Christian Bolaños on syöttänyt Costa Rican neljästä maalista kaksi. Hän on itse laukonut maalia kohti neljä kertaa, muttei ole vielä tehnyt maalia. Bolañosin maalikerroin on 8,00.

4. Hollanti on päästänyt ottelun ensimmäisen maalin kolmessa neljästä pelaamastaan ottelusta. Kerroin sille, että Costa Rica rikkoo kuparisen, on 3,15.

3. Costa Rica voitti neljännesvälierässä Kreikan rangaistuspotkukilpailussa. Se oli nelinkertaisen MM-kisakävijän ensimmäinen rankkarikisa MM-kisoissa. Costa Rican jatkopaikan kerroin on 4,50.

2. Hollanti on kohdannut MM-tasolla Keski-Amerikan maan kaksi kertaa. Kummallakin kerralla vastassa on ollut Meksiko, jota vastaan Hollanti on saalistanut yhden voiton ja yhden tasapelin. Hollannin jatkopaikan kerroin on 1,20.

1. Hollanti on näissä kisoissa noussut kolme kertaa maalin tappioasemasta voittoon. Puoliaika/lopputulos-vedon yhdistelmä Costa Rican taukojohto/Hollannin voitto antaa kertoimen 22,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!