Italia-Brasilia: 10 tilastoa


10. Italia ja Brasilia kohtaavat kahdeksannen kerran kautta aikojen. Vuoden 2014 MM-kisaisäntä Brasilia on voittanut neljästi, Azzurri kerran. Brasilian voittokerroin on 2,05.

9. Viimeksi maat kohtasivat vuoden 2009 Confederations Cupissa. Brasilia voitti 3-0 ja piti kolmannen kerran nollan Italiaa vastaan. Brasilian 3-0-voiton kerroin on 19,00.

8. Italia voitti Puolan 2-0 marraskuussa 2011. Sen jälkeen se on pelannut kuusi harjoitusottelua putkeen ilman voittoa. Kerroin sille, että Cesare Prandellin miehet voittavat Genevessä, on 3,50.

7. Brasilia on kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Viime marraskuisen Kolumbia-tasapelin (1-1) jälkeen brassit hävisivät niin Englannille kuin Argentiinallekin lukemin 1-2. Italian 2-1-voiton kerroin on 12,50.

6. Joukkueet kohtasivat MM-kisoissa viimeksi USA:n kisojen finaalissa 1994. Ottelu päättyi 0-0. Brasilia voitti rangaistuspotkukilpailun ja samalla neljännen maailmanmestaruutensa. Maalittoman tasapelin kerroin on 9,50. Kooste finaalin rankkarikisasta tässä:

5. Italian hyökkääjä Mario Balotelli on tehnyt Milan-paidassa seitsemän maalia kuudessa ottelussa siirryttyään seuraan tammikuussa. Balotellin avausmaalikerroin on 7,00.

4. Brasilialaishyökkääjä Neymar jäi maaleitta helmikuun Englanti-ottelussa ja on sittemmin osunut vain kerran seuransa Santosin paidassa. Hyökkääjä on ottelun suosikki avausmaalin tekijäksi kertoimella 5,75.

3. Barcelona-puolustaja Dani Alves pelaa 60. ottelunsa Brasilian paidassa torstaina. Laitapakki on tehnyt viisi maaottelumaalia. Alvesin maalikerroin on 14,00.

2. EM-kisojen finaalissa Espanjalle kärsimänsä 0-4-tappion jälkeen Italia on ampunut vähintään yhden maalin seitsemässä peräkkäisessä ottelussa. Kerroin putken jatkumiselle on 1,42.

1. AS Roman Daniele De Rossi ei ole tehnyt seuransa paidassa tällä kaudella vielä maaliakaan, mutta on kuitenkin osunut kolme kertaa neljässä maaottelussaan. Kerroin sille, että De Rossi tekee joko ottelun ensimmäisen tai viimeisen maalin, on 22,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!