Kuka vie Confederations Cupin?


Ensi kesän jalkapallon MM-kisojen esiturnaus, Confederations Cup käynnistyy viikonloppuna Brasiliassa. Maanosien mestaruudesta väännetään kahdeksalla joukkueella, jotka on sijoitettu kahteen lohkoon. Unibet tarkisti turnauksen lähtökohdat – ja maistuvimmat kerroinvaihtoehdot.

A-lohkossa nähdään isäntämaa Brasilia, Pohjois- ja Väli-Amerikan hallitseva mestari Meksiko, Aasian mestari Japani sekä Italia, joka pääsi turnaukseen mukaan Espanjan MM- ja EM-titteleiden myötä.

B-lohkossa vääntävät puolestaan Etelä-Amerikan ylpeys Uruguay, hallitseva maailmanmestari Espanja, Afrikan mestari Nigeria sekä Oseanian mestari Tahiti.

A-lohkossa kaikki mahdolliset katseet kohdistuvat luonnollisesti Brasiliaan. Mitä Neymar ja muut tähdet saavat oikeasti aikaiseksi, kun kyseessä on tosipaikka? Brasilian viime vuodet ovat olleet kaikkea muuta kuin menestyksekkäitä, joten odotusten sijaan keltapaitojen harteille voidaan surutta lyödä myös oikeita paineita.

Unibet uskoo Brasiliaan ja antaa joukkueen finaalipaikasta kertoimen 1,75. Mikäli brassitähdet viimeistelevät turnauksessa myös eniten maaleja, napsahtaa Unibetiltä tuosta urotyöstä kertoimeksi 4,50.

B-lohko lienee Espanjan ja Uruguayn suvereenia näytöstä. Nigerian ja erityisesti Tahitin pelaajiston osaksi jäänee ihailla parempien ja taitavampien jalkapalloilijoiden edesottamuksia.

Unibet antaa esimerkiksi Espanjan finaalipaikalle kertoimen 1,60.

Maalintekijät kiinnostavat myös aina. Unibet uskoo Espanjan David Villán maalikuninkuuteen joukon pienimmällä kertoimella, 6.

Seuraavaksi pienimmät kertoivat tipahtavat Uruguayn Luis Suarezille ( 9,00) sekä Brasilian Neymarille (11,00).

Confederations Cup käynnistyy lauantaina A-lohkon Brasilian ja Japanin kohtaamisella.

Käynnissä myös Confederations Cup –kilpailu, mukaan täältä.