MM-kisat 2014: kuusi erikoiskohdetta Englannin maajoukkueesta


Englannin maajoukkueesta ei voi lyödä vetoa liian aikaisin. Roy Hodgsonin suojatit varasivat paikkansa Brasiliassa hermojaraastavalla 2-0-voitolla Puolasta, joten nyt on aika kääntää katseet eteenpäin. Tässä kuusi Englanti-aiheista erikoisvetoa ensi kesän kisoihin.

1. Englannin paras maalintekijä MM-kisoissa 2014

Wayne Rooney on suosikki kertoimella 3,60. Hän myös haluaa epätoivoisesti onnistua, sillä Rooney ei ole tehnyt yhtään maalia MM-kisoissa. Entä uusin toivo Andros Townsend (12,00)? Tottenhamin pelaajassa on aineksia Englannin salaiseksi aseeksi.

2. VAIN UNIBETILLÄ: Englannin ensimmäinen maalintekijä MM-kisoissa 2014

Vuoden 2010 MM-kisoissa kunnian sai kapteeni Steven Gerrard, joka osui USA:n verkkoon. Brasilian kisoissa Gerrardin kerroin on 8,00.

3. Englanti putoaa kisoista rangaistuspotkukilpailun päätteeksi

1990, 1998, 2006. Kaavan jatkuminen antaa kertoimen 6,50.

4. Leighton Baines on avauskokoonpanossa Englannin ensimmäisessä ottelussa

Ashley Cole on Jose Mourinhon papereissa ykkösvalinta vasemmaksi pakiksi, mutta Leighton Baines on kiilaamassa maajoukkueessa Colen edelle marssijärjestyksessä. Pitääkö Cole Everton-puolustajan takanaan? Tuskin. Kerroin Bainesin avauskokoonpanon paikalle avausottelussa on 2,00.

5. Ravel Morrison on avauskokoonpanossa Englannin ensimmäisessä ottelussa

Morrison alkaa löytää itsensä kreivin aikaan. Edes Sir Alex Ferguson ei pystynyt käsittelemään nuorta tähteä, mutta tällä kaudella Morrison on jo voittanut West Hamille otteluita. Morrison ja Evertonin Ross Barkley vaikuttavat valmiilta ottamaan seuraavan askeleen. Onko Morrisonista kuitenkaan ohittamaan Gerrardin, Michael Carrickin, Frank Lampardin ja Jack Wilsheren kaltaisia nimiä? Tuskin, vaikka kerroin onkin komea 25,00.

6. Wilfried Zaha on avauskokoonpanossa Englannin ensimmäisessä ottelussa

 

Zahan alku Manchester Unitedissa ei ole ollut loistelias. Vireen on löydyttävä pian, jos nuori tähti haluaa maajoukkueeseen tai edes lähelle sitä. Tällä hetkellä haave näyttää kaukaiselta, mutta pari loistoesitystä Unitedin paidassa voi muuttaa kaiken. Kerroin on tällä hetkellä suuri 30,00, joten Zahaa on syytä pitää silmällä.