MM-kisat käyntiin – Samba soi heti ensimmäisestä ottelusta alkaen


Neljän vuoden odotus on ohi! Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät tänään torstaina isäntämaa Brasilian kohdatessa Kroatian. Kertoimet osoittavat Brasilian hoitavan avausottelun kisojen avajaiskarnevaalien hengessä.

Brasilian suurimman tähden, Neymarin, pelikunto on vielä auki, mutta mistään vakavasta vammasta ei ole kyse. Brasilian puolustus on yksi kisojen kovimmista, johtajanaan Paris Saint-Germainin Thiago Silva. Keskikentällä puolustusta suojaa Luis Gustavo, jotta laitapakit Dani Alves ja Marcelo pääsevät tukemaan hyökkäyksiä laidoilta. Hyökkäys ei ole maailman huippua, mutta Oscar, Hulk ja Fred pystyvät maalintekoon ilman Neymariakin.

Kroatian pelin sielu on Real Madridissa huippukauden pelannut Luka Modric. Kärjestä ruutupaidoilta löytyy Bayern Münchenin maaliruisku Mario Mandzukic ja oikeaa laitaa sahaa väsymättömästi joukkueen kapteeni ja erikoistilannespesialisti Dario Srna.

Kroatiaa ei ole syytä aliarvioida, mutta Unibet uskoo Brasilian vievän avausottelun kertoimella 1,33. Kroatian yllätykselle on tarjolla kerroin 11,00. Kisojen avausmaali menee Neymarille kertoimella 3,75, Brasilia osuu ottelussa ensin (1,22) ja ensimmäisen varoituksen saa Kroatia (1,45).

Lyö vetoa MM-avauksesta täällä!