MM-kisojen top 5: kauneimmat maalit


Brasilian MM-kisojen puolivälierät alkavat tänään, joten otteluita on jäljellä enää kahdeksan! Parhaat pelit ovat vielä edessä, mutta nyt on sopiva aika muistella turnauksen aikana nähtyjä upeita osumia. Tässä meidän viiden kärkemme, jonka päättäminen ei todellakaan ollut helppoa.

5. Jermaine Jones (USA-Portugali)

Tämä osuma oli useista syistä merkittävä, eikä vähiten siksi, että pallo kiersi voimakkaasti tolpan ulkopuolelta ennen uppoamistaan sivuverkkoon. Maali tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta ja oli se osuma, joka sai USA:n fanit uskomaan, että edessä on jotain erityistä.

4. Lionel Messi (ARGENTIINA-Nigeria)

Kirppu on pelastanut Argentiinan jo muutamaan otteeseen näissä kisoissa. Tämä kaunis vapaapotkuosuma Nigerian verkkoon oli Messin neljästä (tähänastisesta) maalista hienoin. Pallo nousi muurin yli ja lensi verkkoon naurettavan helpon näköisesti. Messi osoitti jälleen kiistattomat kykynsä.

 3. Robin van Persie (HOLLANTI-Espanja)

MM-kisat heräsivät toden teolla henkiin, kun RVP iski tämän maalin. Pusku oli monien mielestä MM-historian upein. Espanjan hajanaisen topparikaksikon Gerard Pique-Sergio Ramos välissä pyörinyt van Persie syöksyi Daley Blindin erinomaiseen keskitykseen, leijutti pallon hienolla tavalla verkkoon ja juoksi tuulettamaan osumaa Louis van Gaalin ja kumppaneiden kanssa.

 2. Tim Cahill (AUSTRALIA-Hollanti)

Australia putosi jo lohkovaiheessa eikä edes avannut pistetiliään, mutta ainakin tästä Cahillin täysosumasta jäi muisteltavaa. Cahill vastasi Hollannin johtomaaliin lähes välittömästi ja upotti volleyn heikommalla jalallaan yläriman alle.

 1. James Rodriguez (KOLUMBIA-Uruguay)

Nuori Senor Rodriguez on noussut pinnalle Brasilian kisoissa. Ensin pitkä juoksu ja nosto Japanin verkkoon, sitten tämä fantastinen kääntövolley 20 metristä. Tekniikka, tasapaino, voima, tarkkuus...tämä laukaus oli kaikin puolin täydellinen ja toistaiseksi kisojen hienoin maali.

Oletko samaa mieltä?

Lyö vetoa MM-kisoista täällä!