Norja ja Saksa kohtaavat EM-finaalissa


Norja 5.00, tasapeli 3.70, Saksa 1.65

On kesä, aurinko paistaa ja Norja on EM-finaalissa. Even Pellerudin suojatit eivät ole niittäneet pelityylillään kehuja näissä kisoissa, mutta sillä ei ole väliä. Solveig Gulbrandsen ja kumppanit ovat jo kukistaneet Saksan aiemmin tässä turnauksessa maalein 1-0. Norjan voiton kerroin on 5,00.

Pellerud ei ole halunnut antaa ennakkotietoja kokoonpanostaan. Gulbrandsenin tiedetään kuitenkin harjoitelleen eilen yksin. Viidestä EM-ottelustaan Norja on lähtenyt neljään muuttumattomalla kokoonpanolla. Eilisissä harjoituksissa Cathrine Dekkerhus ja Lene Mykjåland pelasivat kuitenkin keskikentän rooleissa, joissa yleensä nähdään Ingvild Isaksen ja Guldbrandsen. Gulbrandsen onnistui maalinteossa 3-1-voitossa Espanjasta ja saa finaalissa maalikertoimekseen 6,50.

Saksan päävalmentaja Silvia Neid on ilmoittanut, että hänen joukkueensa on pelattava nähtyä paremmin voittaakseen kuudennen peräkkäisen Euroopan mestaruutensa. Saksa on jo hävinnyt Norjalle tässä turnauksessa, ja lisäksi valmentaja Neid muistaa vielä vuoden 1995 finaalitappion. Neid on myös kertonut pelkäävänsä Norjan aikaista johtomaalia, joka antaisi altavastaajalle mahdollisuuden vetäytyä puolustukseen ja ruuhkauttaa 30 metrin alue oman maalin edessä. Saksan voiton kerroin on 1,65.

Saksa jäi lohkovaiheessa kahdesti maaleitta, kun se jäi Hollantia vastaan 0-0-tasapeliin ja hävisi Norjalle 0-1. Puolivälierät ja semifinaalitkaan eivät olleet mitään maalijuhlaa, sillä Saksa voitti sekä Italian että Ruotsin 1-0. 3-1-voitto Espanjasta oli puolestaan ainoa ottelu, jossa Norja on tehnyt enemmän kuin yhden maalin. Peleihin kannattaa siis harkita under-vetoa.

Parhaat vedot

Tasapeli 90 minuutin jälkeen, 3,70
Norja voittaa rangaistuspotkukilpailun jälkeen, 22,00

Lyö vetoa ottelusta täällä!