Ruotsalaiset eivät usko omiinsa MM-karsinnassa


Jalkapallon Euroopan MM-karsinta ratkeaa tänään neljällä jännitysnäytelmällä. Vedonlyöntiprosenttien perusteella jatkoon menevät Ranska, Kroatia, Kreikka ja Portugali. Yllättäen 65 prosenttia ruotsalaisistakin uskoo siihen, että maan kohtalo on jäädä kisoista rannalle.

 

Ruotsi lähtee toiseen osaotteluun 0–1-takaa-ajoasemasta, eli joukkueen tehtävä ei ole missään nimessä mahdoton. Peli on Ruotsissa valtavan huomion kohteena, ja erittäin suosittu kohde ruotsalaisen peliyhtiö Unibetin valikoimassa.

 

Siihen nähden on varsin yllättävää, että Unibetin ruotsalaisista vedonlyöjistä 65 prosenttia on veikannut, että jatkoon painelee Portugali. Vierasjoukkueen kannattajien keskuudessa usko on vielä kovempi: peräti 96 portugalilaisista vedonlyöjistä uskoo, että Cristiano Ronaldon johtama Portugali jatkaa Brasilian MM-kisoihin.  Maailmanlaajuisesti prosentit ovat 89-prosenttisesti Portugalin takana, eli vain 11 prosenttia uskoo enää Ruotsin jatkoon menoon.

 

Myös muissa pareissa suosikit ovat varsin selviä. Maailmanlaajuisesti 88 prosenttia Unibetin pelaajista uskoo Kreikan jatkopaikkaan Romaniaa vastaan ja 96 prosenttia Kroatian jatkopaikkaan Islantia vastaan. Ranskan ja Ukrainan taistelu on sen sijaan tiukempi: ensimmäisessä osaottelussa yllätystappion kokenut Ranska on kuitenkin yhä ennakkosuosikki 77 prosentin osuudellaan vedonlyönnistä.


UnibetTV näyttää Ruotsi-Portugali, Kroatia-Islanti ja Kreikka-Romania ottelut suorina lähetyksinä. Näistä ensimmäisenä käynnistyy Kreikka-Romania klo 21.00. Kertoimet kaikkiin otteluihin täällä!