Ukraina-Englanti: 10 tilastoa


10. Englanti on voittanut kuudesta edellisestä Ukraina-kohtaamisestaan neljä. Tiistaina Englanti on niukka ennakkosuosikki kertoimella 2,65.


9. Roy Hodgsonin suojattien ainoa tappio 13 edelliseen kilpailuotteluun tuli Ukrainaa vastaan. Ukrainan voiton kerroin on 2,70.


8. Kuudesta edellisestä maiden välisestä kohtaamisesta vain yksi on päättynyt tasan. Tasapelin kerroin on 3,20.


7. 16:sta edellisessä kilpailullisessa vierasottelussaan Englanti on onnistunut maalinteossa 15:ssä. Kerroin vierasjoukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,32.


6. Tämän 16 ottelun jakson aikana Englanti jäi maaleitta vain Ukrainaa vastaan. Ukrainan nollapeli antaa kertoimen 2,95.


5. Viime vuoden EM-kisojen Italia-rankkaritappiota lukuunottamatta Englanti on hävinnyt panoksellisen ottelun viimeksi vuoden 2010 MM-kisoissa, jolloin Saksa oli vahvempi maalein 4-1. Englannin voitto tai tasapeli antaa tuplamahdollisuuskohteessa kertoimen 1,40.


4. Frank Lampardista tulee kahdeksas pelaaja, joka pelaa 100 maaottelua Englannin paidassa. Kerroin sille, että Chelsean kapteeni juhlistaa merkkipaalua maalilla, on 5,25.


Tässä upea maali, jonka Lampard teki Englannin harjoituksissa aiemmin tänä vuonna:

3. Hyökkääjä Rickie Lambert on tehnyt kaksi maalia kahdessa maaottelussaan. Ukraina-ottelussa hän on suosikki avausmaalin tekijäksi kertoimella 7,00.


Lambertin maali miehen maajoukkuedebyytissä Skotlantia vastaan:

2. Ukraina on pelannut neljä peräkkäistä nollapeliä. Maa on kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa (seitsemän voittoa ja tasapeli). Kerroin Ukrainan voitolle nollapelillä on 4,30.

1. Kiovan Dynamon Andriy Jarmolenko on tehnyt 33 maaottelussaan 11 maalia. Englantia vastaan miehen maalikerroin on 4,30.

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana täällä!