Unibet näyttää Pikkuhuuhkajien Itävalta-ottelun yksinoikeudella


Paikkaa vuoden 2017 EM-kisoihin tavoitteleva Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa perjantaina 13. marraskuuta kello 19 Suomen aikaa Itävallan vieraskentällä. Unibet näyttää ottelun yksinoikeudella suorana lähetyksenä ja suomeksi selostettuna.

Kilpailu kisapaikoista Suomen karsintalohkossa käy kuumana. Kuuden joukkueen lohkosta voittaja pääsee suoraan EM-kisoihin, toiseksi sijoittunut menee lohkokakkosten vertailuun. Neljä parasta lohkokakkosta kohtaavat jatkokarsinnoissa.

Suomen lohkossa Saksa, Itävalta ja Suomi ovat kaikki yhdeksässä pisteessä. Suomi on kuitenkin pelannut yhden ottelun kilpakumppaneitaan enemmän. Lohkosta on jo nyt tulossa kolmen kauppa, jossa Suomen on kiilattava kärkikaksikkoon. Asetelma tekee Itävalta-ottelusta huipputärkeän.

Itävalta on Suomelle todella kova vastustaja. Useat sen pelaajista saavat vakituisesti peliaikaa Itävallan kovassa Bundesliigassa, muutama puurtaa hyviä minuutteja jopa Saksan ylimmillä sarjatasoilla. Hamburger SV:n hyökkääjä Michael Gregoritsch johtaa koko karsintojen maalipörssiä kuudella täysosumalla. Hän on myös karsintojen ahkerin laukoja. FC Nürnbergin Alessandro Schöpf on alustanut kolme osumaa ja hätyyttelee karsintojen syöttöpörssin kärkeä.

Suomen joukkue koostuu edelleen pitkälti Veikkausliigassa pelanneista sekä ulkomailla läpimurtoaan hakevista pelaajista. Itävalta-otteluun Suomen hyökkäys saa hienoja lisävahvistuksia, kun pelikuntoon toipunut Brightonin Vahid Hambo ja syksyn A-maaotteluissa vahvasti esiintynyt Joel Pohjanpalo ovat ryhmässä mukana. Etenkin erinomaisena viimeistelijänä tunnetun Pohjanpalon maalivainulle on tilausta, mikäli Suomi jää pelillisesti alakynteen ja vähille maalintekopaikoille.

Unibet näyttää Itävallan ja Suomen kohtaamisen suorana lähetyksenä yksinoikeudella. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 19 perjantaina 13.11. Ottelun selostaa Juhavaltteri Salminen. Suoran lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen ja talletuksen, mutta ei vedon asettamista. Lisätietoja Unibetin verkkosivuilta.